SHOPPING, BESØK, BRUN PIZZA & TRENING!!

 

Heihei

Nå er jeg nettopp oppstått. Var oppe i 7 tiden å gjorde klar gullet til barnehagen å gikk å la meg like etterpå. Har sovet utrolig dårlig i natt. Blunden jeg fikk nå gjorde i alle fall godt.

I går var jeg inn i byen på kafé og litt shopping sammen med Tonje & tvillingene, Veronica og Kristina. Tonje og jeg kjøpte oss kun en genser hver. Helt vanlig svart med knapper. Vi to tok bussen til barnehagen til Daniel å hentet han, tok bussen tilbake å gikk av hjemme hos oss.


Daniel, Cathrin og Malin :)


Cathrin og Malin :)

De koste seg mye sammen mens Tonje og jeg prata osv. Etter hvert begynte jeg å lage hjemmelaget pizza, for Thomas skulle få en kompis på besøk, og Thomas ville servere noe. Jeg dummet meg ut med å lese feil på pakningen, så pizzaen sto inn i ovnen i 35 minutter i stedet for 10-15 (!!!) Jaja, brun pizza var vel godt det også!

I dag er det tid for trening. Gleder meg. Venter på at ei venninne skal si at hun har fått barnpi nå, slik at vi snart kan dra. Jeg er kjempegira. Å det er jo bra :)

Snakkes etter trening! ;)

6 kommentarer

Elisabet Yvonne

05.11.2010 kl.12:23

Wow.. Kos dæ på trening! :D

Ka trene du no da? Gruppetima eller sjøl?

FayNatalie

05.11.2010 kl.12:48

Takktakk! ;) Trene sjøl enda ja :) For å få opp kondisen å sånn! Men, prøve å få t litt sykling, "løpemaskin" :p, rygg, mage og arma hver gang da :)

Linn Pinn Sukkerspinn

05.11.2010 kl.14:36

Ja, du får koooos dæ på trening :D Æ og Stine ska det vi å ikveld :D

OG en anna ting.. Det sies jo at man får fine barn av å spis brente ting :D Og du har jo allerede en kjempeefin sønn så du måtta ha spist masse brent mat oppigjennom ^^

MARI

05.11.2010 kl.14:58

Herregud, så nydelige onga dåkker har, Tonje og Fay!!! :D sitt bare å glise av bildan! SØØØT!

FayNatalie

05.11.2010 kl.16:41

Linn Marita: Ja, kosa mæ masse!! Men, så e æ så sulten etter trening, å et mæ så mett, at føle itj det bli nå resultat ;p hoho!

Hahaha, sei du det ja :D Den har æ itj hørt før, men tuusen takk ;) Måtta ete litt brente pølsa å sånn da ;D

FayNatalie

05.11.2010 kl.16:42

MARI: hehe, tusen takk for det, Mari! :) Vi e kjøle fornøyd sjøl, å! ;) ;)

Skriv en ny kommentar

hits