TIDEN GÅR SAKTE NÅR MAN VENTER!

Halloen :)

Nåå sitter jeg bare å venter på at guttene mine skal komme. Jeg har kjedet meg i hele dag, å går snart på veggen. Jeg har hatt veldig lyst til å trene, men har ikke betalt regningen for treningssenteret før i dag. Så håper det går i orden i morgen. Flaut er det ikke å komme dit å få rødt lys?! Skulle tatt seg ut. Jeg vet jeg sa at fra denne mandagen skulle jeg begynne, men det blir fra neste mandag. I helga skal jeg i bursdag hos ei venninne, å jeg føler ikke at treningen har noe virkning når jeg drar på fest like etterpå. Men, neste uke er det full skjerpings.

Jeg er forresten ferdigordnet til å være med guttene mine på en liten shoppingsrunde etterpå. Håper Thomas blir med nå da. Daniel trenger litt nye klær. Rart hvor mye mer grisete han blir på klærne nå som han går i barnehagen. Men, det er vel slikt som hører med. Strømpebukser og bodyer er i alle fall en mangelvare nå. Så, greit med litt nytt.

Nå som det begynner å bli kaldere i været har jeg så veldig lyst til å dra i bassenget med Daniel. I fjor på denne tiden var vi på babysvømming å storkoste oss. Savner det. Har snakket litt med noen venninner om at vi må få til det igjen. Barna er jo så ivrige i vannet at vi kan være der i flere timer. Morsomt til oss voksne også, selvfølgelig ;)Daniel i badeland i september i fjor! :)

Ha en fin dag, dere!

♣ Fay Natalie

2 kommentarer

mammawesterheim

03.11.2010 kl.16:13

Du kan jo gå deg en tur om du er redd for rødt lys. Eller gjøre noe annet, det dummeste er og utsette det. Da baller det bare på seg..

Abefaller og kommer seg i bassenget altså barna har det jo så gøy :D:D

FayNatalie

03.11.2010 kl.19:00

mammawesterheim: Du har så rett.. Det går jeg gjøre i morgen, men da regner jeg med at det har blitt betalt, men kan jo gå til treningssenteret da :) Tar jo 20 minutter det, å er jo god oppvarming :)

Jaa, jeg vet.. Daniel koser seg kjempemasse i vannet, så jeg tror nok vi skal finne en fast dag vi drar i vei :)

Skriv en ny kommentar

hits