JEG RENNER BORT AV TANKER OG (U)REALISTISKE DRØMMER

God kveld kjære medmennesker

Nå sitter jeg å glefser i meg potetgull og salsa digg dip, smågodt og drikker Villa. Jeg koser meg som bare det. Å skal fortsette med ubegrenset kos til over helga. Neida, dette er siste kvelden. Det er fullt kjør med trening igjen etter helga.

Sitter å tenker på så mye forskjellig til neste år. Skal blant annet få idealkroppen innen februar. Å om den går i boks skal jeg få en ny tatovering eller to. Jeg er ikke så veldig glad i store tatoveringer, selv om det funker helt greit på mange andre jenter. Jeg vil bare ikke ha store. Vil heller ha tusen små. Da får man jo plass til flere.. ;)
Sitter også å drømmer meg bort i varmere strøk. Drømmen er å få dra til Maldivene og/eller Seychellene.


Maldivene


Maldivene


Seychellene


Seychellene

Sett noe så fint? Jeg tror Thailand bare er barnematen i forhold til disse stedene. Men, det vet jeg jo ikke da.
Men, å dra til akkurat disse stedene har jeg nok ikke mulighet til før jeg har spart meg opp penger over en lengre periode. Men, det handler jo kun om prioriteringer, ikke sant?! Noen som har vært på en av disse?

Jeg har også veldig lyst til å flytte. Det kribler i magen av tanken på å reise på nye steder, bli kjent med nye mennesker, spise ny mat osv osv. Har alltid hatt lyst til å flytte utenlands for noen år. Bare for å gjøre det liksom. Magen min vrenger seg når jeg tenker på at livet er . Livet skjer mens man planlegger det. Jeg er nødt til å oppleve det å virkelig leve livet. Noen mener man ikke kan leve livet når man har barn, men det skal jeg jammen meg love dere at går ant. Hvorfor ikke leve livet med barna? Skjønner ikke. De som kjenner meg vil sikkert himle med øynene når de leser dette, fordi de vet at jeg snakker om dette titt og ofte. Men, det er når man tenker på det hele tiden, å ikke klarer å la være å lese stoff om det på nett, se bilder, høre på andre som nettopp følger den samme drømmen at man tenker at DETTE skal gjennomføres før eller senere. Å det skal det.

Nåå skal jeg trø inn i min virkelige verden og skifte på sengen min og legge meg etter hvert. 
I morgen er det treningsdag! ;)Ha en fin kveld videre, jenter (..og gutter?)

4 kommentarer

raanjdi

28.10.2010 kl.23:13

mang som fer utenlands me ungan sin pga jobb.. null problem vest ting e terettelagt:)

Fay&LilleDaniel

29.10.2010 kl.08:10

raanjdi: Jaa, det e sant :) E en liten drøm vi har :) Ikke for resten av livet, men bare det å ha gjort det liksom.. Minna :)

Kanskje 1 år eller 2 :) Men, lærern æ hadd i Spania sa at ho å familien bare vilja kom sæ bort i 1 år eller 2 for å gjør nå helt nytt.. Å dæm trivdes så godt, at dæm hadd bodd der i 15 år ;p

Jenta henjes gikk i parrallellklassen min å snakka flytanjes spansk å lillesøstera henjes gikk på spansk skole! :)

raanjdi

01.11.2010 kl.10:41

ah... vårre drømmen min det ja:) det e bære å hiv sæ utti det tru æ.. i mitt tilfelle kjæm væl aldri det te å skje,vest æ ska varra ilag me ståle da men.. men dem som har mulighet te det å ail e eni.. dem syns æ virkeli bør farra :)

Seychellene e forresten paradisøya mi... dit SKA æ UANSETT ein gang i løpe av live:p

FayNatalie

01.11.2010 kl.11:01

Sant det ja! :) Thomas ska søk sæ på sjøen etter hvert, så da kan han jo bo kor som helst! :) Men, det bli ikke før Daniel ska bynn på skolen isåfall! :)

Seychellene e så HERLIG!!!!! ;D Det ska æ å, det ska værra sekkert å vesst! :)

Skriv en ny kommentar

hits