NED 10 KILO MED NOKADIETTEN!

Nå er det lenge siden jeg har nevnt hvordan det går med slankingen. Det går fremover, det gjør det. Men, har på en måte mistet litt motivasjonen denne uka. Har nå ligget dårlig i 4-5 uker, å har endelig blitt frisk igjen. Nå er det bare å trene og trene å se frem mot målet som skal være nådd i februar. Jeg tror og håper at jeg skal klare det før. Målet var å gå ned 20 kilo, og har nå gått ned 10 siden april. Det hjelper masse på lysten, så nå går det bare en vei, og det er nedover. 10 kilo på 6 måneder er kanskje dårlig. Men, har bare gårr turer å trent litt styrke her hjemme. Nå som jeg har ordnet meg med medlems skap på treningssenteret så skal nok de siste 10 kiloene bort på 4 mnd.


Jeg synes ikke det vises noe særlig på meg. Men, de som kjenner meg mener at det vises. Så, jeg for bare høre på dem, å håpe de har rett! Hehe

Ellers så må jeg også tilføye at jeg har over hodet ikke klart det uten min daglige dose av NOKA. Som sagt tidligere så elsker jeg shaken deres, å kunne drikket mange liter om dagen. Har i alle fall gått ned 7 av de 10 kiloene på grunn av NOKA + ut å gå/jogge i frisk luft.Hvorfor jeg bruker NOKAdietten?

NOKA har en riktig sammensetning av alle viktige vitaminer, mineraler og sporstoff, fiber (løselig og ikke løselig), og de essensielle fettsyrene, omega 3 og omega 6. Dessuten, og ikke minst viktige; du får en balansert og riktig tilførsel av de energigivende næringsstoffene; protein (aminosyrer), karbohydrater og fett. Med NOKA er du derfor garantert det overskuddet du trenger for å leve et aktivt liv! Alt dette, - og deilig smak i tillegg, - ikke rart at NOKA er litt en suksess!NOKA er din livsstilsdiett, ideell til både vektreduksjon og vektstabilisering, og i tillegg utmerket som kosterstatter. Du kan selv velge intensitet, erstatt fra ett til fire av de daglige måltidene med herlige mettende Milkshakes og Bars.

Du kan gjerne spise ett vanlig, sunt og kalorifattig måltid (ca. 400 kcal.) i stedet for ett av NOKA-måltidene pr. dag, uten at vektnedgangen blir særlig mindre. Når du kan variere mellom Milkshake, Bars og et fornuftig sammensatt måltid, vil diettperioden oppleves som ganske normal.

Det finnes ingen enkel vei til redusert fettvekt, eneste måten å gjøre det på er å innta færre kalorier enn det som forbrennes. Det er frustrerende å se all reklamen for kaffe, te, tabletter etc. som skal kunne redusere vekten betydelig! Enkelte produkter driver væske, og man kan derfor oppleve en vektnedgang, men - det er ikke i form av fett! Både krydder og kaffe kan øke forbrenningen noe, men det har en helt marginal effekt når det gjelder slanking. Dessuten er det ingen varig virkning, forbrenningen er tilbake til normalen etter kort tid. 

Om det hadde eksistert produkter med en slik fenomenal effekt, hadde vi forlengst vært ferdig med problemet overvekt!

For å redusere vekten med 1 gram fett må en forbrenne ca. 8-9 kcal.
Forbrenner du f.eks. 3000 kcal pr. dag, og tar 4 måltider med NOKA (ca. 900-1000 kcal), så vil overskuddet på forbrenning i forhold til tilført energi være ca. 2000 - 2100 kcal. Dette gjør at du reduserer vekten din med vel 250 gram pr dag, eller nesten 2 kg pr. uke.

Ha en fortsatt fin dag folkens! :)

4 kommentarer

Nina

27.10.2010 kl.17:14

Prøvde Noka selv, men syntes de shakene var så ekkle :S

Fay&LilleDaniel

27.10.2010 kl.18:21

Nina: Seriøst? Hører det er noen som ikke liker dem, men jeg elsker dem jeg. Er ikke så veldig glad i jordbærshaken selv, men ellers så synes jeg Sjokolade og Vanilje er veldig gode! :)

Men, smak og behag! :)

Tiamita <3

27.10.2010 kl.20:36

du er flink!

Stå på :)

Sifra hvis du trenger selskap på nautilus da ;)

Fay&LilleDaniel

27.10.2010 kl.21:08

Ann Maritha: Takk for det! :) Vil man så må man ;)

Jaaa, bare å hive seg med det :D Jeg og Anne Grethe trener sammen med ei venninne av AG! :)

Skriv en ny kommentar

hits