MAN MÅ GJØRE MYE FØR MAN FÅR GJORT DET MAN VIRKELIG VIL

God kveld

Da kan jeg endelig blogge litt igjen, etter en aller så liten blogg pause. Ikke en planlagt en, men sånn ble det da altså denne gang. Mye har skjedd siden sist, å jeg vet ikke om jeg kan forklare alt med ord.

1.Oktober var jeg på Medi3 i Ålesund på konsultasjon angående brystreduksjonen. Dette ble da et stort skuff, i og med at legen var kun negativ fra da jeg kom inn til jeg gikk ut. Det var ikke noe moro å komme uforberedt til en time som skulle vise seg å være et avhør. Jeg måtte svare på all mulige spørsmål om hvorfor jeg ville det, hvor jeg hadde vondt, hvordan jeg hadde levd frem til nå, om jeg hadde blitt mobbet for dem, om de var generende (?) Selv om det sikkert er helt normalt, følte jeg ikke at det var det hadde trodde jeg var der for. Han mente jeg var der for å få en opp-løftning, som da er en kosmetisk operasjon, noe som igjen ikke er dekket av staten. Jeg vet ikke, men dette følte jeg.
Uansett, etter jeg kledde av meg å han tok et par mål, tegnet hvor jeg eventuelt skulle ha brystvorten snakket vi litt, å han sa jeg måtte gå ned 15 kilo før jeg kom tilbake til en ny konsultasjon.  15 k i l o.
Det gir meg selvfølgelig mot til å fortsette med treningen min, å det å gå ned i vekt er kanskje ikke den største utfordringen her. Hvordan skal man klare å holde seg der?!


Godgutten min som var med som psykisk støtte! =)

Når vi var ferdige på Medi3, dro pappa, Daniel og jeg på kinarestaurant før vi snudde snuten hjem igjen. Nå var det klart for bursdags helg i Surnadal. Tilbringte hele helga med masse kos sammen med familien Aabel. Fredag 1. oktober hadde Daniel blitt 21 år om han hadde fått levd her sammen med oss. Så når vi kom hjem fra Ålesund dro vi rett på grava hans å la en kjempefin roseoppsats der sammen med alle andre fine blomster, lys og brev. Vi savner deg å tenker på deg hver eneste dag, kjære venn ♥

Lørdagen var det bursdag for moren til Daniel. Hun hadde fjelltur på planen, så fjelltur ble det :) Selv om jeg haiket far selv i huset, for å hjelpe han med kaffekoking og soddkoking før de andre kom opp, så var det jo en fjelltur i seg selv. Hehe. Lille-Daniel og pappsen gikk opp med bæremeis å koste seg sammen med fadder Andreas på tur opp :) Kjempekoselig dag, å en kjempekoselig helg.

Lisjgull fikk seg også ny bilstol;


Noe som falt i smak! ;)

Nå er det kosing på planen med kjæresten <3
Ha en fin kveld alle der ute!

Én kommentar

turimus

19.10.2010 kl.21:59

Så fine krøller han har fått! :D Søting altså!

Skriv en ny kommentar

hits