JEG SKAL BLI NARKOMAN, TRENINGSNARKOMAN!

God søndag

Kvelden i går var vellykket. Storkoste meg sammen med en hel gjeng med herlige jenter. Etter bursdagen dro vi på nach å satt oppi jacuzzi. Herlige greier. Tror nok ikke jeg lyver om jeg sier det var kuldegrader i natt, men det var glovarmt oppi jacuzzien.

Våknet i 8 tiden i dag, å klokka 10 ringte jeg Thomas å fikk han til å hente meg. Verste jeg vet er å våkne opp på andre steder enn hjem. For mange forskjellige grunner. Ikke minst om man er syk dagen derpå. Men, formen er helt fin i dag heldigvis.

Nå gleder jeg meg til å dra hjem til byen. I morgen skal jeg hute meg i vei på trening igjen. Har bestemt meg for å dra på trening hver dag denne uka. Bare for å kjenne litt på blodslitet. Å på lørdag blir det fjelltur, så det er en fin avslutning. Skal i bursdag ho moren til Daniel. Daniel som vårt gull er oppkalt etter. Hun har valgt å ha bursdagen sin på fjelltur. Et stort sted med masse benker og muligheter for grilling osv. Koselige greier :)


Daniel og jeg koser oss! :)


Å Daniel rydder litt i skapet til Onkel!

Nåå venter jeg på mat. Guttene dro i 2 tiden for å kjøpe. Det er ikke bare å dra å kjøpe for så å komme hjem igjen skjønner du ;)

Ha ei fortsatt fin helg :)

3 kommentarer

Sunniva

26.09.2010 kl.16:19

Søt beibisn din e :-)

raanjdi

26.09.2010 kl.23:42

Daniel vilj ha potetmeddag sjer æ :p hehe... såg tiliar her at Daniel har bynjt å gå litt å.. artiii da :P

Fay&LilleDaniel

27.09.2010 kl.11:00

Sunniva Elise: Tusen takk for det :)

raanjdi: Hehe, vilja nok det ja, å det vart det å ;D Hehe

Jaa, han går no litt mellom møblanj hit og dit ;) Artig ja :)

Skriv en ny kommentar

hits