GIR DU SØPPEL TIL BARNA I AFRIKA?

Nå er jeg så utslitt som jeg bare kan bli. Har ryddet ut av hele soverommet i dag. Å har i denne skrivende stund to søppelsekker med klær som skal gies bort, og en som skal kastes. Skjønner ikke hvorfor vi har hatt alt dette liggende. Det som skal kastes er ikke noe jeg en gang vil at mennesker i Afrika skal gå i. Da snakker jeg om hullete t-skjorter og uslitte topper. Stakkars, greit de blir glad for alt de kan få der nede, men det er søren meg måte på hva vi skal kaste til dem. Jeg føler de betyr litt mer enn søppel altså. Synes også at man kan se litt mellom fingrene når man gir noe til Redd Barna osv. "Denne er så utslitt og hullete at de i Afrika kan få den" FEIL TANKEGANG! Ikke det at jeg plutselig har begynt å brydd meg meg eller mindre om de altså, men kom til å tenke på det når jeg sorterte klær som skulle kastes og gis bort. Det er ikke akkurat et tema dere kommer til å lese mer om på denne bloggen.

Daniel har vært flink i dag også. I går satt han oppi lekegrinden sin i ca 6 timer til sammen. Utenom når vi tok små pauser, eller spiste mat. Å han smilte å var glad å lekte seg hele tiden. Godgutten vår som er så alt for tålmodig.


♥ ♥ ♥

i Morgen er det igjen tid for skole for meg. Gleder meg. Som sagt går jeg bare på skolen 4 dager i måneden. Herlig. Ellers har jeg søkt jobb. Kan ikke gå 3 uker i måneden uten å gjøre noe. I alle fall ikke nå som lillegull har startet i barnehagen! :)

Nå er det tid for litt matspising her i gården! ;)
Ha en fin kveld alle sammen! :)

3 kommentarer

Hege Maria

19.09.2010 kl.20:20

Søt blogg! (:
Så snilt av deg å gi det vekk ! ;]

Susann!

19.09.2010 kl.20:45

Helt eni! :D

Skriv en ny kommentar

hits