MAN SKAL HØRE MYE FØR ØRA DETTER AV!!


Dette har vært den lengste dagen på veldig veldig lenge. Var ute på bursdagsfest i går, men gikk fort lei å ville egentlig kun hjem å legge meg. Så var hjemme i 1 tiden og i sengs rundt halv 2. I dag tidlig klokken halv 8 ble jeg vekt av en liten kar som var mer enn nok uthvilt, så vi sto like så greit opp. 
Kosa oss masse, før vi gikk å la oss igjen begge to i 12 tiden. Pleier som regel å droppe sovingen mens Daniel sover, for jeg føler at det blir lite med alenetid. Missforstå meg rett. Men, i dag måtte jeg unne meg litt søvn.

Må forresten fortelle om en sak jeg hørte på fest i går. Det som er negativt med slike små steder som Aure, er at folk alltid skal ha noe å si om noen. Jeg trodde jeg har vært skjermet for all slags mulig baksnakking jeg, men den gang ei. Fikk høre at folk går å prater om at jeg ikke mater Daniel når vi er på tur (!) For det første; Skal jeg gå med ei brødskive i hånden å gi han for hver 100 meter vi går? Eller, skal jeg stoppe innom en bensinstasjon å høre om de kan varme melk, eller varme et glass med middagsmat? Vi pleier som regel å spise før vi går noe sted, å da trenger ikke Daniel mat før vi eventuelt kommer hjem igjen. Om jeg har planlagt å være inne i byen litt lenger en dag, så tar jeg ALLTID med middagsmat som vi varmer på en kaffe eller noe. Hvis ikke kjøper jeg kjekse eller noe annet godt til han som han kan spise på. Vi har faste måltider, å prøver å ta trilleturene innimellom de måltidene. At det er mulig at i det hele tatt noen skal gå å snakke om noe sånt er uhørt.! Jeg er og forblir frustrert.

Nå sitter jeg å venter på å dra hjem. Kjenner jeg får hjemlengsel etter ei helg borte. Litt godt også, å kjenne på at man føler seg hjemme et sted.  Ettersom her jeg er nå faktisk er hjemmet jeg vokste opp i. 
Som sagt tidligere så starter Daniel i barnehagen på Onsdag, å det blir så spennende! :) Jeg gleder meg masse til å være med han, å skal ta masse bilder!

Store gullklompen vår ♥

Ha en fin søndag =)

4 kommentarer

mium

12.09.2010 kl.17:52

Hoff, at itj folk kanj å pass på sæ sjøl istan :-) Teit å gå rundt sånn!

raanjdi

12.09.2010 kl.20:39

sånt slæpp man itj unna uansett har æ funje ut :p ail sjer jo at Daniel får mat da:) veit du å korr fort alt bajlje på sæ.. typisk!!

meeeen... bli arti te Daniel å bynj i barnehagen da:) da ska du sjå en sliten gut om ettermiddagen altså... æ mått legg Jonathan litt over 5 som gang i begynnelsen da han bynjt i barnehagen.. steinsov te dan etterpå.. hehe:) korr han ska gå hænn forresten?:)

Gunnhild

13.09.2010 kl.05:02

Når det kjæm t Aure, så e væl d værdens største slarvbygd. Kanj itj gå nårstan uten at d oppstår rykte omtrent, og folk finnj på d mæst utrulige. Grunn: Mangel på fritidsaktiviteter ;)

Stå på du Fay. Ut fra allje bilda æ har sett på bloggen din, så har Daniel d kjæmpefint :D

Ingvild Petrine

13.09.2010 kl.21:37

Bla bla blaaaaa, bære shitkasting på sånne plassa. Meeeen æ kjenne dæ godt, å du bry dæ shiiiiitn i sånne tapera, du hæve dæ over alt sånt :-* For du har gode venner og familie rundt dæ som veit sannheta, så ji faan i shitkastinga.

Ønske dokk lykke te i barnehagen, sjer itj for mæ d bli den vanskeligste oppgaven å lætt Daniel værra nå tima alein der, skli rætt inn han :D

Stoooor suss fra tante Pingu ;-*;-*

Skriv en ny kommentar

hits