SHAKE, TENNER, FEST, DELMÅL OG GÅTUR SÅNN ENKELT SAGT


Endelig en ny uke, noe som vil si en ny og fresh start igjen før vi reiser til Hellas neste torsdag. 
Denne uka blir det KUN shake på meg. Så ønsk meg lykke til. Det er lurt å presse seg selv litt for å oppnå det man ønsker. Å det er akkurat det jeg nå skal gjøre. Jeg sier ikke at det er smart å sulte seg til døde, men med de shakene får man akkurat de næringsstoffene kroppen trenger, så jeg skal nok klare meg. 

Ellers så er det kjempefint vær i dag, så Daniel og jeg skal trille oss en tur så snart han våkner nå. Han sliter noe sinnsykt med å sove, å jeg tror ikke jeg overdriver (underdriver?) om jeg sier at han ikke har sovet mer enn 10 timer til sammen siden fredags natta. Han holder nemlig på å få en jeksel på hver side i munnen, å det er svære klumper der som er veldig hovne. Så jeg håper de popper ut snart, å at han får litt fred. Det er først gangen han sliter med tannebissene sine, for de andre 8 har vi ikke merket noe til. Å når gullet ikke for noe søvn, så får jo heller ikke vi det. Han bare gråter å gråter. Jeg skjemmes nesten litt i og med at vi bor i et vertikaldelt hus, å naboene hører han heelt sikkert. De tror sikkert vi misshandler han eller noe.. Skummelt..
Sola vår! ;)

På lørdag var jeg ute sammen med noen venninner. Hadde vorst hjemme hos meg på Aure..
Tilbringet kvelden sammen med disse herlighetene! :)

Når jeg var hjemme nå i helga, veide jeg meg igjen å det viste seg at jeg var akkurat det samme som forrige gang jeg veide meg, men det er helt greit, for jeg trodde jeg hadde gått opp igjen. Det neste målet nå er å gå ned 3 kilo til neste torsdag! Noe som ikke blir noe problem bare været holder seg som dette frem til da. 

Nåå er det ordnings før gullet våkner, så skal vi på klesshopping til gullet! :)

Ha en strålende fin dag!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits