HØYT OG LAVT I HELE DAG


Nå er jeg helt utslitt etter å ha vært høyt og lavt i hele dag. Det merkes at man har en 1åring i hus for å si det slik. 
Jeg tror ikke jeg overdriver om jeg sier at jeg har vært opp å ned trappa 15 ganger. Å det tar på for en dårlig trent kropp. Når jeg lå på gulvet sammen med Daniel i sted fant jeg ut at jeg kunne prøve å gjøre noe "fornuftig" ut av det (missforstå meg rett) å ta litt sit ups. Tok 20 før jeg knakk sammen. Hehe.. Å prøvde meg på 10 armhevinger. 

Jeg er så gira på treningsstudio at jeg har snart ikke ord for det. Det eneste som stopper meg er pengene dessverre. Koster rundt 4-500 kroner i måneden, å det er mye for oss som kun lever på inntekten til Thomas. Gleder meg til å starte å tjene egne penger, sånn at jeg slipper å ha dårlig samvittighet ovenfor gode, snille kjæresten min. Tror det er mer enn et femsifret tall jeg "skylder" han for å si det sånn. 

For ikke lenge siden kom vi inn døra her etter en trilletur sammen med Tonje, Frode og tvillingene. Fedrene var også med denne gang. Det har ikke skjedd enda, så det var på tide. Koselig å trille sammen alle 4.. eeh, mener 7. ;)

Nå er det kos med kjærest resten av kvelden..
Piiiis

Ha en fin kveld! :)

2 kommentarer

AnneMarie

12.08.2010 kl.21:10

Det e nå itj nå mytjy over 300 æ betalt når æ va medlem hos Nautilus. Va først 295, men så gjekk det opp litt :)

Fay&LilleDaniel

12.08.2010 kl.22:08

Nei, du sei nå der Anne Marie, men æ må træn på treningssenteret på løkkemyra om æ ska træn, for der har dæm barnepass inkludert i prisen :)

Skriv en ny kommentar

hits