KILOENE RASER? + LIKERBILDE

God morgen alle sammen

Daniel og jeg er oppstått, og jeg har akkurat kost meg med en NOKA-shake! =)  Jeg sa tidligere at jeg skulle leve på NOKA frem til vi drar til syden den 27. August. Jeg må nok innrømme at jeg spiste litt annen mat på hytta i helga. Men, ingenting var så veldig usunt egentlig. Byttet ut potet med salat når vi spiste middag, og spiste så vidt en liten pastadæsj ved siden av noen koteletter. Ellers har jeg drukket kun NOKA-shake og spist kyllingsalat. 

Jeg har gått ned 5 kilo med NOKA, men gikk opp 2 etter litt utskeielser. Denne uka gikk jeg ned 3 kilo å er nå 1 kilo under der jeg var. Så jeg er superfornøyd! =) Om jeg forsetter å gå ned 3 kilo hver uke frem til sydenturen skal jeg nok være rimelig fornøyd. MEN, det er jo selvfølgelig ikke bra for kroppen, og det er veldig lett for å havne tilbake til skratch. Så må være flink til å spise sunt i Hellas også, og ikke minst når jeg kommer hjem igjen. 

S; Noen tips om hvordan man går raskt ned i vekt?!

Som sagt, så var vi på hytta i helga, å vi koste oss masse masse;
Fra hytta..! =)

Kosing med pappsen! 

Daniel spiser frokosten sin på platten. Ja, vi oppdrar han som en hund.. ;)

I dag for vi besøk av en kamerat og et gull jeg er fadder på! Vi skal i bassenget å kose oss.. Tonje og tvillingene blir også kanskje med! :) Så, i dag har vi masse å se frem til. 
___________________________________________________________

Dagens likerbilde;
Bare 17 dager til <3 Åååh

6 kommentarer

MammaAnniken

10.08.2010 kl.10:31

Kan anbefale ketolyse jeg! :p Der går du utrolig mye ned den første tiden, men er noe du må følge resten av livet da. Bare øke med karbo etterhvert :p Slik jeg forstår det iallefall! :)

Lone

10.08.2010 kl.12:06

PSMF, kjempeeffektivt for å gå ned mye i vekt veldig fort! Det tærer ikke på muskler pga det høye proteininnholdet, så da går man heller ikke like fort opp:) For vekten man går ned er hovedsakelig fettvekt:)

Ketolysekuren er foresten ment å vare 6 mnd og deretter bør man ta en pause på 3 mnd med høyere inntak av karbohydrater. Men, man kan fint leve lengre i ketose. Man bør bare ta en tur til legen og sjekke kollesterol, blodtrykk, puls etc. når det har gått 6 mnd, for å være sikker på at alt er som det skal:)

ida

10.08.2010 kl.21:16

Hei:)

hvordan fikk du sopnset noka-dietten?

kunne tenke meg å prøve den, etter å ha lest mase bra om den :)

Ida

raanjdi

13.08.2010 kl.09:11

e da itj nå problem å eta sunt i hellas Faija,så det går væl bra vest du virkeli vilj.. e så mye gor salata å sunt kjøtt me tilbehør nerri der at.. koooooos dåkk i syden når dåkk fer dit....:)

FayNatalie

13.08.2010 kl.09:49

raanjdi: Åh, det va godt å hør, Randi! :D Da gle æ mæ enda mer ;) hehe! :)

Jaa, vi ska kos oss ja :) Bli rart uten lisjgull, men vi ska gjør så godt vi kan ut av det!: ) Har litt godt av litt tid alein tru æ :) E itj læng t du å ska t syden? :)

raanjdi

13.08.2010 kl.10:49

skjønne det bli litt rart ja,meeeen vi ail har så godt tå det.. itj at æ tørs det da men.. hehe.. men vest bare æ å ståle har skoilja fårre en tur,har æ skoilja klart det.. usannsyli at det skjer da så:p

vi fer 16 september,så tia går fort framover no tru æ.. ska nå på høtta,barndåp å div.. så plutseli fer vi.. gleeede mæ nå sinnsykt.. synd ståle ikke bli me,meen vi ska kos oss læll å vi ja:)

Skriv en ny kommentar

hits