MOLDETUR, NY VOGN OG TUR TIL ÅLESUND!!

Heihei

I dag har Daniel å jeg vært med en vennefamilie til Molde på shopping. Eller, vi shoppa ikke noe særlig, men morsomt å være med som sosial støtte. Hehe.. Dro i dag tidlig, å kom hjem for en time siden. 
Jeg har faktisk vært snill med pengene "mine". På H&M fikk jeg to t-skjorter og et sandal par til Daniel for 30 kroner til sammen.  Det kaller jeg billig.


I morgen blir det ny vogn på Daniel, å jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg akkurat nå. Trodde ikke ei ny vogn brydde meg så veldig, men etter at de i rundt oss har kjøpt nye vogner så har jeg også lyst på ei. Selv om den vi har egentlig kan brukes lenge enda. Uansett, vi tenker på Carena Free;
Hvilken synes dere er finest?! Tenkte på blå, i og med at det er en guttefarge og den var veldig fin, men om jeg tenker litt lenger frem i tid å vi kanskje får ei jente, så hadde det kanskje vært lurt å tatt ei nøytral farge?! 
Denne vogna kan man ha til man er 3 år. Kun til 1999,-

Ellers, så gleder jeg meg til Lørdagen også, for da skal vi dra til Ålesund sammen med Agnete & Co for å besøke Akvariet der. Det tror jeg blir morsomt. 

Nåå kommer sola, så nå er jeg nødt ut en tur! :)

2 kommentarer

MammaAnniken

01.07.2010 kl.19:53

Er vell like greit å kjøpe vogn i nøytral farge ja! :) Synes den gråe var finest jeg!

FayNatalie

01.07.2010 kl.20:47

Ja, var det jeg tenkte også :) M-m, jeg også liker den gråe, men Thomas mener vi skal kjøpe

svart.. Menmen, får se hvilken en det blir! :D

Skriv en ny kommentar

hits