DENNE VEIEN ER LANG!!


Nå har det gått ca 3 uker siden jeg trente sist gang. Motivasjonen har vært helt nede på bunnen, men den er nå på vei opp igjen. Alle sa dette ikke kom til å gå fort, å det skjønte jeg. Men, så sakte? Det hadde jeg ikke forventet. 

Å gå ned kiloveien er ikke bare bare, det er slitsomt å hele tiden tenkte på hva man putter i munnen å det er vanskelig å klare å holde seg vekk i fra all GOD usunn mat. Men, jeg er på god vei; jeg har jo startet, å bare det er bra til å være meg. 
Siden jeg startet har jeg gått ned 4 kilo, vært i konfirmasjon å spist usunn mat, vært i familieselskaper flere ganger enn jeg kan telle på ei hånd, å der serveres det også kaker og namnam i bøttevis. Men, alikevel ligger jeg 4 kilo under startvekta. Ikke verst. Går jeg opp nå, mister jeg i alle fall motivasjonen, så jeg er nødt til å piske meg selv til å klare å trene enda mer. Thomas jobber masse overtid, så jeg har ikke tid til å dra på treningsstudio. Selv om jeg har veldig lyst. Gå/løpe på 3D-møller og slikt. Ser for meg at det er god trening for meg i begynnelsen. 


Ellers så har jeg jo et mål om å gå ned 10 kilo frem til skolestart den 23. August. Jeg er ikke helt sikker på om jeg har fortalt så mye om det i et tidligere innlegg, men jeg skal i alle fall gå Hudpleien fra høsten av. Det er et deltidsstudium her i Kristiansund. 13 samlinger fordelt på 16 måneder. Å hver samling varer i 4 dager. Herlig. Med andre ord vil det si at jeg kun er på skolen 4 dager i måneden, å det vil jeg si er overkommelig. Kan jobbe ved siden av også da.
Dagen etter første samling reiser vi til Hellas, så der har jeg også et mål om å se nogen lunde bra ut i bikini.

Nå er det tid for litt mat her, så reiser jeg hjem til Aure for noen dager.. Reisen ble utsatt til i dag.. =)

4 kommentarer

MammaAnniken

22.06.2010 kl.16:44

Bra det ikke er kun hos med motivasjonen har vært på bunn!! MEN, nå er det bare å få rævve opp av sofaen, og så skal jeg trene ikveld! Skal til svergie 5/6 juli, og da er vist planen å dra i badeland, så da må jeg stramme opp kroppen slik at jeg kommer til å føle meg vel i bikini!

Lykke til med påstart :)

FayNatalie

22.06.2010 kl.23:39

Anniken; Godt å høre at jeg ikke er alene.. Det er kjipt å miste motivasjonen, men det er vel ikke å komme bort i fra når man skal gå ned så masse som jeg skal. Man ser liksom aldri godt nok resultat, ting går treigt, å fast-fooden, godteriet og alt usunne, gode ting bare rooper på meg.. Å når jeg spiser alt det der, så tenker jeg at "jeg starter i morgen".. å slik går dagene.. Ja, sant.. vi skal til syden, så jeg er nødt til å begynne å tenke litt lenger enn smaken snart ;p

Tusen takk for det! :)

Lone

30.06.2010 kl.13:32

Så flink du er som prøver å gå ned i vekt!:)

Det er veldig dårlig for leddene i kroppen å jogge/løpe når man er overvektig (vet jo ikke om du er det, men siden du sier du vil ned 20 kg). Det du kan gjøre siden du går hjemme med lillemannen din er å laste ned 30-days shred med jillian michaels. Det er 20 minutter trening hver dag i en måned og det gir resultater altså:D

Lykke til:)

FayNatalie

01.07.2010 kl.20:49

Lone: Tusen takk for det! :)

Ja, det har jeg også hørt :) Jo, etter BMI å regne, så er jeg overvektig.. Fedme faktisk.. hehe.. Men, ser ikke på meg selv som det egentlig..

Ja, det er et godt råd! :) Har tenkt på det flere ganger, men har liksom ikke blitt til at jeg har gjort det!: ) Men, må vel få det til snart..

Tusen takk for tips!

Skriv en ny kommentar

hits