BAK SKYENE ER HIMMELEN ALLTID BLÅ!Det regner og det blåser som bare det ute her nå, men det har aldeles ikke noe å si. Det eneste jeg klarer å tenke på er at jeg skal til syyyden i August. I fjor var det første året jeg ikke dro til syden, tror jeg. Er avhengig. Man lever kun en gang, så hvorfor ikke reise å utforske verden litt ofte?! :) Jeg elsker å reise.. Jeg skulle bli Reiseleder, men den drømmen gikk i vasken når jeg ble gravid. Missforstå meg rett. Jeg elsker selvfølgelig å være mamma, men å være Mamma + Reiseleder egner seg ikke sammen. Man er jo borte i 4-6 måneder om gangen. Ugunstig. Å jeg har ikke noen planer om å være borte fra familien min så lenge.  

Vi skulle egentlig reise sammen med 20 andre venner og bekjente til Palma Nova som sagt, men Thomas og jeg kunne ikke være med. Så nå har vi bestilt tur til Hellas - Kos sammen med to andre venner. Å reisen starter fredag 27. August klokken 7. Gledings. 

H-E-R-L-I-G!! 
Skal du på noen sydentur i sommer? :)

I helga har vi vært hos mammaen min i Trøndelag. Lørdag var det tid for bursdag hos søstera mi som fylte 30 år.
Var virkelig en kjempekoselig kveld, som endte klokken 4 på natta for min del. Da ville jeg hjem å sove med kjæresten som hadde dratt noen timer i forveien. Kjempetrivelig å møte familie og venner igjen, å jeg merker at det gjør godt for både kropp og sjel å få møtt hele gjengen samlet. Man går liksom bare rundt å smiler dagen lang, å koser seg i de andres nærvær.

I dag reiser Daniel og jeg på Aure for å besøke ei venninne. Blir litt besøk andre steder også! =) 
Blir kos..Så får vel hive meg rundt å pakke mens Daniel sover nå..

Ha en fin dag! :)

Stikkord:

3 kommentarer

Tiamita <3

21.06.2010 kl.21:56

vi skal til TYRKIA!!! :D

Begynnelsen av august er plana ;)

Fay&LilleDaniel

22.06.2010 kl.08:41

Åå, herlig da! :D Dit skal også jeg igjen! :D Herlig plass! :)

Rakel

22.06.2010 kl.11:12

åååh, så digg :D

Skriv en ny kommentar

hits