FLYTTE MED BARN?!


God Morgen godtfolk

Daniel og jeg er oppstått. Veldig trøtt, for det var en lang dag i går. Jeg rydda å styra på her i hele går nesten. Det er ikke hver dag, så det kjennes på kroppen.Etter Daniel var i seng i går kveld, satt Thomas og jeg på hver vår PC å snakket om forandringer. Vi har en del planer, men vet ikke hvilken plan vi ender opp med. Masse må ordnes, ting må pakkes, organiseres og ikke minst planlegges i lang tid. 

Gullgutten ♥

Vi har snakket masse om å flytte fra byen, i og med at vi blir værende her aleine uten alle vennene våre til neste år.
Alle nære og kjære flytter enten hjem til hjembygda, eller så er det nye jobber og steder som står for tur. 
Vi tenker selvfølgelig ikke bare på oss selv, vi må også tenke på Daniel oppi alt dette her. Vi vet ikke helt hvor vi vil slå oss til ro hen, men det er vi nødt til å finne ut før Daniel begynner på skolen. Ja, det er 5-6 år til, men slike avgjørelser er vi nesten nødt til å ta nå, i og med at vi ikke orker på å flytte på oss så mange ganger. Skal vi flytte hjem til bygda hvor jeg er oppvokst? Da er vi i alle fall sikker på at Daniel vil få en trygg oppvekst. Thomas har lyst til å flytte nedover til Lillestrøm hvor familien hans bor, men vi er ikke sikker på noe som helst.

Jeg er vokst opp på et sted og de vennene jeg har nå har jeg så og si hatt siden jeg var liten og fra tenårene. Det betyr masse for meg å ha noen som har stått meg nær i alle de år. Thomas derimot ble født i Larvik, flyttet deretter til Lillestrøm, Molde, Surnadal å nå bor han i Kristiansund sammen med meg. Han har ingen venner som han har hatt i fra barndommen av, å det er veldig trist. 
Å det tenker jeg på når vi skal velge bosted. Daniel skal ha venner fra han er liten som han kan ha lenge.Er det noen som har flyttet med små barn?!

Til familie; Dette var tankene våre! Vi tar det selvfølgelig opp med dere før vi gjør noe. Hehe


4 kommentarer

Jaa, komma te Aure dåkk ååå, det hadd vårre kos ;) Læll om det sekkert læng te vi klare å rot oss dit, så træg som vi e :P

FayNatalie

16.06.2010 kl.09:12

Heheh :) Ja, vi får sjå ka som skjer :) hadd vært kooos <3

Agnete

16.06.2010 kl.10:34

koooom hjem til tuttefamilien<3<3<3

FayNatalie

16.06.2010 kl.16:20

Jaaaaaaaaaaa, det hadde vært noe det <3 <3

Skriv en ny kommentar

hits