JEG ER LYKKELIG, TROR JEG!!

God kveld

Nå er jeg så og si en happyklætt. Føler vi at vi har gjort unna det meste som har ligget på skuldrene våre ei god stund. Gjort unna regninger, å den bunken var for øvrig ikke liten, rydda og sortert i klærne til Daniel, avbestilt sydentur (!!!) å forskjellig. Å avbestille sydenturen var litt kjipt, i og med at vi var rundt 20 venner som skulle reise til Magaluf - Palma Nova den 10 Juli. Men, det handler om prioriteringer, å vi valgte å avbestille for forskjellige grunner. Men, det ordner seg alltid for snille mennesker, er det ikke det de sier?!
Like etter vi avbestilte var vi litt sentimental å gikk inn på Apollo.no for å surfe litt etter billige sydenturer, å da fant vi noe som heter "2 for 1". Nemmelig; Man reiser to personer til prisen for en. Hva er bedre enn det? Fikk med oss to venner, å nå er vi fire personer som reiser for samme prisen som om vi skulle betalt for 1 person på den andre turen. HERLIGE Apollo.
Jeg elsker det. Så, nå blir det enten Hellas - Kos den 28.August, eller så blir det Bulgaria - Sunny Beach den 30. August. Noen som vet hva som er det fineste stedet av de to?!

Uansett, sydenturen er avbestilt - noe som førte til masse kos i dag. Når Thomas var ferdig på jobb kom han å hentet Daniel og meg hjemme, å vi kjørte inn til byen å parkerte bilen. Thomas klipte seg, deretter shoppa vi litt så dro vi på en kinesisk restaurant sammen med søstera til Thomas, å spiste oss fete. Såg også på babyklær. Guud, kan ikke tro at Daniel er blitt så stor, å at han snart er et år...

Et veldig ferskt gull i August ! ♥

Kom hjem i ni-tiden, å da var det rett i seng for Lille Daniel. Han sover som en stein, å nå sitter egentlig bare Thomas og jeg å koser oss masse. Daniel skal til mormoren sin i helga, å Thomas og jeg skal være barnefri. Blir rart.. Er jo enten han eller jeg som har han om det er noe. Men, på lørdag er det duket for den store sommerfesten på Aure, hvor jeg er i fra å vi skal kose oss masse med venner.. Gleder meg..

Nå er jeg så happy som man klan bli tror jeg.. Herlig sønn, herlig kjæreste, herlige venner, det er herlig vær. Det eneste som ikke er herlig er meg, å det er jeg jo på tur til å bli. Hahahha

Nååå skal jeg kose meg mer med kjæresten, så får dere ha en fortsatt fin kveld! =)

9 kommentarer

Marte M

02.06.2010 kl.23:57

IKKE Sunny Beach! Maten der e itj heilt god for magen, og æ vil tru det e myttjy finar i Hellas! :)

Charlie

03.06.2010 kl.07:16

Ane itj koss d e på anjer plassn, men sunny beach sug! Lå atme bassenge å angra på at vi ikke tok turn t hytta istan;)

Marianne

03.06.2010 kl.08:01

Så bra :D E syns Hellas e en fin plass å dra t, va i platanias i fjor, og vil tbake neste år :) Men i år bli d Tunisia :D

FayNatalie

03.06.2010 kl.09:21

Ookey, tusen takk for råd ;D Åh, Tunisia e herlig! :D

Linn Pinn Sukkerspinn

03.06.2010 kl.10:45

æ villa dratt t hellas æ ja :D Gyros i pita <3

Trine

03.06.2010 kl.11:02

Æ heng mæ på: Hellas e nok det beste! Alljvei et sekkerstekk når det gjelds folk, mat å ver :-D God tur!

Christine

03.06.2010 kl.17:23

Aldrå vårre i bulgaria, men har vårre i Hellas.. Å æ vil tru d e my greier der ja! Maten e i allefall itj værst:p Kjempefint e d å!

Eja

04.06.2010 kl.22:15

DU e herlig!! :) :*

FayNatalie

07.06.2010 kl.11:11

Tusen takk folkens! :)

Naaw, søta Eja! :D

Skriv en ny kommentar

hits