MAIL TIL BLOGGEN!

God morgen alle sammen
Håper alle har like fint vær som vi har her i dag?! ;)

Er det noe jeg har glemt så er det å sjekke bloggmailen min. Jeg har faktisk tre forskjellige mail-adresser inkludert bloggmailen. Grunnen for det er at jeg ordnet meg en adresse når jeg var rundt 14-15 år å da ble adressa dermed kaldt noe som jeg syntes var veldig kult på den tiden. Nemmlig brennevin. (!!) Når jeg ble litt eldre skjønte jeg at jeg ikke kunne bruke denne i skole og jobbsammenheng, så måtte ha en ny. Den gamle bruker jeg kun på MSN.
Bloggmailen opprettet jeg fordi jeg tenkte det kunne være like så greit å få alt som hadde med blogg å gjøre på en samlet plass. Uansett, det jeg skal frem til er at med tre e-mailadresser kan det fort glemmes å sjekke alle, men når jeg sjekket bloggmailen min i gårkveld fant jeg dette:

Mail 1:


Det er en stund siden jeg etterlyste et tegnebilde av gullet vårt. Jeg fikk et par tips om hvem som kunne tegne for oss, å jeg sjekket de opp, men mange skulle ha masse av penger for å tegne et bilde. Det er helt sikkert verd det, men akkurat da hadde vi ikke penger til å proritere det. Tusen takk til Ragnhild F som sendte meg dette flotte bilde! Jeg er litt i tvil om hun har tegnet det selv, men det er jo ikke det som er poenget her! =) Tusen takk nok en gang! :)

 Mail 2;Dessverre måtte jeg kutte teksten for å kunne få bilde stort nok til at dere kunne lese det (Det finnes sikkert en rekke enklere måter å gjøre det på?!) Men, jeg tror man fatter poenget med denne mailen? Sjekk www.tin-tof.com om du er interissert i å leke eller har interesse for interiør! Når det gjelder dette interiøret, så minner det meg litt om Ulrikke Lunds småting! (?)

..Ellers,
så var det noen mailer hvor det står følgende; "Ola Normann" wants to keep up with you on Twitter. Når det gjelder twitter så skjønner jeg ikke noe som helst av det. Er det en veldig liten versjon av Facebook?! Sånn jeg har forstått det iallefall. Man skriver hva man gjør osv osv. Eller, har jeg missforstått?!

Nå ligger Daniel å sover, så da er jeg nødt til å få gjort noe fornuftig. Når han våkner igjen skal vi kle på oss (av oss?) å gå ut en tur! Været er nemmelig H-E-R-L-I-G!!

Ha en flotters dag!

3 kommentarer

Mamma Marita

22.05.2010 kl.22:31

Tusen takk :) Daniel er så skjønn han også :D Vi er heldige :D

FayNatalie

23.05.2010 kl.09:59

Mamma Marita: Takk for det :) Ja, vi er veldig heldige! :)

Trine

23.05.2010 kl.11:51

Sv: Jepp, Polen it is :-) Takk for det! Ska bli spennende!

Skriv en ny kommentar

hits