KOSING PÅ HØYT PLAN

(- Denne skulle egentlig bli postet tidligere i dag -)

GOD MORGEN

Daniel og jeg har vært oppstått siden klokka 8. Gullet våknet rundt 7, å vi lå i senga sammen med pappsen å kosa oss frem til han dro på jobb. Nå sitter vi å venter på besøk av Ingrid og Maximillian. De har vært i Spania siden 13 februar, så det skal bli kjempekoselig å møte dem igjen.. Vi skal trille inn til byen etterpå sammen med Line, Tonje og tvillingene.. Blir kos.. Været kan vi ikke klage på, det er helt fantastisk fint ute nå, å jeg gleder meg til å få på meg klær å komme meg ut..

Ellers, så er det noen få som har spurt om hva jeg spiser om dagene. Nei, jeg spiser ikke bare Shake, men jeg prøver å ikke spise så alt for mye av annen mat. Dette er fordi at jeg skal komme bedre i gang, å heller legge meg i hardtrening senere. Men, jeg erstatter nå frokosten med shake, deretter spiser jeg brødskive med ost og paprika med et glass vann eller melk til. Til middag tar jeg gjerne en shake, men hender seg også at jeg lager kylling og wokgrønnsaker. Til kvelds spiser jeg lite fra før av, så tar egentlig bare en shake om jeg føler for litt magefyll. Om Thomas kommer på at han skal spise kveldsmat, hiver jeg meg selvfølgelig med på dette. Han elsker egg og bacon, noe det går mye av her i huset. Men, jeg kutter selvfølgelig ut baconet.

I helga skeiet jeg ut litt.. Spiste blant annet pizza som vi bestilte oss dagen derpå, pluss at jeg blannet jo spriten med brus. Etter bare dette gikk jeg opp 1 cm rundt både lår og mage igjen.. Skal fanden meg ikke mye til.. Det kan jo selvfølgelig være at jeg har målt feil når jeg målte sist, å jeg tror jeg går for den. Hehe

Må vel også tilføye at jeg føler meg helt topp. Har slitt masse med slapphet og latskap etter Daniel kom til, men det er det slutt på nå. Vi er masse ute å koser oss, å jeg merker at Daniel liker det. Han har jo vært ei sol siden han ble født da, men jeg merker at han koser seg ekstra mye nå. Han har forresten begynt å sagt "Mamaa" og "Bapa" å jeg er stolt som en hane. (Høne?) Første gang han sa det var for noen måneder siden, men det var kun en gang. Så sa han det plutselig for to dager siden, å jeg ble helt sjokket. Det var så utrolig godt å høre han si det. Nå roper han mamaa hele tiden, kan bli nok av og til, ettersom munnen går på repeat, men jeg må nok bare venne meg til det, for jeg skal nok høre det i allefall 60 år til. Håper jeg.
_____________________________________________________________________

Hadde visst ikke postet innlegget i dag tidlig, så postet det lik så greit nå.
Kom hjem for ca 2-3 timer siden, å har lekt med Maximillian og Daniel, spist mat, badet og nå lagt barna.
Sitter nå å snakker å koser oss, noe vi skal gjøre hele kvelden.. =)


Ha en fin kveld! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits