DETTE GÅR BEDRE ENN JEG FORVENTET!

God morgen alle nordmenn (og kvinner)!!

Da har jeg startet på dag 4 på det nye og bedre livet. Ja, kan ikke si jeg har gjort så alt for mye enda, ikke utendørs i alle fall, ikke nå som det har vært så og si storm ute de siste to dagene. Frister lite å ut å trille med lillegull når det høljregner og blåser. Men, jeg har gjort en del her hjemme, som tilsier masse trappegåing.
Nå sitter jeg å drikker frokost. Har ombestemt meg angående det med erstatningen av dette måltidet. For shaken gjør at jeg er mer opplagt, og da må jeg nok si at å ta den på morgenen er det aller beste for meg i første omgang.

Når ikke himmelsola vil skinne for meg, har jeg i alle fall mi ega sol:

Gullgutten

I går erstattet jeg frokost og lunsj, deretter spiste jeg kylling og grønnsaker til middag, drakk en shake på kveldningen.
Til kveldsmat spiste jeg brødskive med ost, paprika og purreløk. Det er kjempegodt!
Ellers, så har jeg prøvd meg litt mer på den YOGAEN. Jeg synes det er vanskelig å få gjort bevegelsene og pustingen samtidig. Man skal jo puste inn når man tar hendene over kroppen, puste ut når de skal ned +++. Det er masse å passe på. Men, jeg tror nok at det er lettere å gjøre øvelsene i klasse, enn det er hjemme alene. Her må jeg lese selv, mens jeg gjør bevegelsene og pustingen. Uansett, det skal bli morsomt å se hvor raskt jeg lærer.
Tok forresten målene mine rundt magen og låra på tirsdagskvelden, å skal bli morsomt å se om jeg har mistet noen cm om ei uke eller to. Trener man hardt, så skal det nok vises i løpet av noen uker. Er jeg kjenner trente 30 days shred å gikk ned 7 cm rundt magen på 4 dager!!!

Daniel våknet klokken 8 idag. Å vi sto opp for en halvtime siden. Jeg er så trøtt og uopplagt at jeg håper virkelig den shaken virker snart. Han roter som en gammel gris her. Jeg blir helt satt ut.

Lurer på hvor mange ganger i løpet av en dag jeg rydder i filmene. Skal starte å telle!!

Det er tivoli i byen nå, så vi er jo kjempeheldige med tanke på været. Eller ikke. Det regner, snør/sludder, blåser og himmelen er mørk grå. Av og til titter sola igjennom. HÅPER den kommer frem i løpet av dagen, slik at Daniel og jeg får gått oss en tur ut. Men, når sant skal sies så trenger den ikke komme enda. Vi får nemmelig besøk i dag, av søstera til søstera mi! Hehe.. Vi skal ha oss ei partyhelg sammen :) Å jeg gleder meg. Pappaen til Thomas kommer også tror jeg, for han skal nemmelig hjelpe Thomas med å gjøre ferdig de småtingene vi har igjen i huset. Så i dag er jeg nødt til å rydde og vaske ferdig her.

Nå skal Daniel og jeg leke. Så dere må kose dere! :)

8 kommentarer

Mari Morken

16.04.2010 kl.10:25

Hei! Vil bare tipse deg på en nettside hvor du kan få opp til tusen flere besøkende på bare en dag. Har prøvd det i noen dager og det funker virkelig!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=marimorken

FayNatalie

16.04.2010 kl.10:27

Har hatt det der i snart 1 år jeg :) Men lykke til :)

fetisham

16.04.2010 kl.10:33

så søt han er!

Helene

16.04.2010 kl.10:43

herlig gutt du har :) lykke til videre. fin blogg også

Irene Sandmoen

16.04.2010 kl.10:52

Så utrolig søt han er :)

Elisabet Yvonne

19.04.2010 kl.16:02

ÅÅÅ.. No må du oppdater faija! Her har det skjedd store ting!!! :D

Charlie

21.04.2010 kl.07:20

Hærre, æ bli helt satt ut kvar gang æ sjir bilde tå gutn din! Makan t nydelig unge.!

FayNatalie

21.04.2010 kl.10:48

NAww, Tusen takk for det Charlie! :)

Skriv en ny kommentar

hits