DET ER GODT Å KJENNE AT MAN LEVER!!

Heihei

Da har jeg nettopp kommet inn fra en 40 minutters trilletur. Har jo sagt jeg skal trille 2-3 timer hver dag, men i dag har det regnet så mye, å Daniel å jeg har kost oss hjemme. Sola titta jo så fint frem, så vi tok turen ut før han skal bade seg å lalle nå. Herlig.. Jeg vet ikke hvordan det har omformet seg oppe i hodet mitt, men nå liker jeg å bli klar. Det kan ha noe med at da kjenner jeg at jeg trener, å blir mer gira på at ting skal skje. Har gått i masse neoverbakker, slik at det ble oppoverbakker tilbake! Lurt?! Hahaha..

Ellers var dette første hele dagen med shake. Jeg snakker masse i mot meg selv nå føler jeg, men jeg erstattet frokosten og middagen idag. Nevnte jo i forrige innlegg at det var de to måltidene jeg ikke skulle erstatte. Men, i dag har jeg vært såå gira på å få prøvd den, å sett om den har nå funksjon i det heletatt. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg allerede i dag har hatt mer overskudd. Å det liker vi.. Har rydda så og si hele huset utenom soverommene. Det tar nemmelig mer enn en dag. Hihi..
Er det noen som har spurt meg om jeg syntes shaken var god, å ja jeg synes det. Jeg kjøpte Cappuchino, å den synes jeg smaker som iskaffe.

Har også startet med YOGA i dag. Haha, skulle tro jeg var helt tullerusk i hodet, men jeg er faktisk så gira at jeg har lyst til å prøve det meste. Det med YOGAEN er vel på grunn av at jeg fikk ei YOGAbok med svigermor, å dumt at den skal ligge i hylla uten å bli sett å brukt. Jeg satte meg ned i gårkveld å leste litt i den, å prøvde meg på noen stillinger. Jeg må ærlig si at dette er fanden meg ikke barebare. Blir kanskje ikke hardtrening av det, men jeg synes det er litt interessant å litt morsomt å holde på med. Så, YOGA som en liten interesse er jo bare kult det.
Så disse stillingene er det jeg kan til nå;


Haha, så er ikke noe storgreier jeg holder på med enda! Men, det er jo kjempemorsomt.. Kanskje Niklas i Paradise Hotel og jeg skal starte vår eget YOGAsenter?! Jeg skal spørre han.

Nå er Danielmin veldig utslitt å trøtt, så om ikke selveste far i huset kommer hjem straks å bader å ordner han, så er jeg i alle fall nødt til å gjøre det snart! Litt oppmerksomhet nå da kanskje..
Er en ting jeg forresten lurer på. Noen sier at man ikke skal spise etter 18.00 for det er usunt.. Hvorfor er det usunt om man isåfall spiser et sunt måltid?!

Ha en fin kveld! :)
Stikkord:

9 kommentarer

FAIRY YUKII

14.04.2010 kl.19:05

Ha en fin kveld :)

¢¾ tina og helle's world

14.04.2010 kl.19:06

ha en fin kveld, ja :)

jeanetteevensen

14.04.2010 kl.19:11

Stikker bare innom bloggen din for å ønske deg en trivelig dag:)

Camilla

14.04.2010 kl.19:21

Spennende innlegg! Jeg har begynt å tvinge meg selv til å spise 5 ganger om dagen (jeg er ikke syk altså) fordi jeg ofte glemmer å spise. Har endt opp med kanskje 2 store måltider om dagen og det er jo ikke akkurat sunt!
Men for å få til dette å jeg jo spise etter kl 18.00. Jeg har hørt man ikke skal spise etter 20.00 men...
Tror egentlig ikke det spiller noen rolle, så lenge man spiser lite og ofte. Men man skal IKKE spise et tungt måltid 1 time før man legger seg... Da blir søvnen påvirket pga fordøyelsen av maten.
Hvilke shaker bruker du?

FayNatalie

14.04.2010 kl.19:26

Camilla: Ja, man sier jo at man skal spise ofte men lite :) Så 5 måltider på en dag er jo ingenting om man spiser riktig :) Engentlig!! Jeg er også den typen som spiser store måltider, å særlig middagsmat både til frokost, middag og kveldmat.. Å det blir fort litt mye!! Ja, det vet jeg.. Spiser ikke før jeg legger meg, så det går bra :) Bruker Herbalife Formula 1 :)

Ingrid

14.04.2010 kl.20:20

http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/helse/article438594.ece

her står det litt:)

AnneMarie

14.04.2010 kl.21:43

E nå med at du ska helst ikke spis etter to tima før du ska legg dæ, hvis du skjønne :P Æ har fått hørt at det e fordi fordøyelsen går trægar om natta, så det e sjans for å lægg på sæ :) Pluss at det e jo itj nå særlig å lægg sæ stappmætt.

Marte

14.04.2010 kl.23:52

Sto fraktisk en artikkel om det i Adressa no. Lessa her:

http://www.adressa.no/meninger/blogg/fitnessbloggen/article1469791.ece

:)

Jelly Belly

15.04.2010 kl.15:34

Flink du er! Gøy å kunne rydde huset med overskudd :-)

Leste denne artikkelen i dag der det står om å spise etter kl 18.00 osv.

Jeg hadde ALDRI greid å ikke spise etter kl 18.00!! Vitsen med å plage seg SÅ mye egentlig !? ;-)

http://www.adressa.no/meninger/blogg/fitnessbloggen/article1469791.ece

Skriv en ny kommentar

hits