JEG SKAL HELDIGVIS IKKE VÆRE PÅSKEKYLLING ALIKEVEL!!!

Heihei

Jeg må ærlig innrømme at jeg enda ikke har kommet over klemmen til Paradise-Stian. Haha. Jeg er forelska. Neida, joda!!

I dag fikk jeg meg en gledelig nyhet. Svigersøstera mi kunne nemmelig ordne håret mitt. Jeg har jo som sagt tidligere vært gul nå. Å det må jeg ærlig innrømme å si at jeg ikke var så veldig fornøyd med. Men, nå går det langs bedringens vei, å kan endelig begynne å glede meg til barndåpen på mandag.


Nr 1 er bare for ei uke siden. Hadde jo så og si helt lyst hår. Men, det som er bra er jo aldri bra nok, så da er jeg nødt til å ødelegge det med å tro at det blir bedre. Men, tro meg, nå har jeg lært. Nr 2 er etter jeg trodde det skulle bli kjempebra. Hihi.. Nummer 3 er fra i dag. Har farget det grått faktisk. Blandet lysegrå og mørkegrå å det funket fjell. Håret er i alle fall ikke gult lenger. Selv om vi skal innta hyttetilværelsen i kveld ettersom det er påske, så er jeg ikke så veldig keen på å være påskekyllingen i år.

Nå er jeg nødt til å begynne å pakke. Det er jo ikke måte på hvor masse vi skal ha med. Denne gangen pakker vi jo til en ekstra. Nemmelig Lille-Daniel vår! :)

Vet ikke hvor masse blogging det blir i påska egentlig, for vi har ikke nett på hytta. Mamma er av den gamle typen som ikke skal ha strøm på hytta en gang. Ikke har vi vann heller. Vi henter vann i "vasshølet".
Så jeg får se! Om dere ikke hører fra meg før søndag, så må i alle fall alle sammen ha ei riktig god påske. Kos dere masse med godteri og familie, det skal i alle fall jeg gjøre.! :)
Stikkord:

5 kommentarer

wencheogcamilla

30.03.2010 kl.17:08

God påske påskekylling :)

Tinaa<3

30.03.2010 kl.17:10

aw, så utrolig søtt header !:D

FayNatalie

30.03.2010 kl.17:21

wencheogcamilla: Hahaha, tusen takk og takk det samme ;)
God påske :)

<3 Vjn

04.04.2010 kl.11:17

Hei, nå har jeg kåret vinnerne på bloggen min om Intervju, se om det ble deg! :D

Skriv en ny kommentar

hits