STRÅLENDE FORNØYD

Heihei dere! :)

Da har jeg fått meg nytt design. Er utrolig fornøyd, og er godt å  ha noe nytt. Har sittet her å tuklet med kodene i sikkert en halvtime nå, men man for igjen for arbeidet! Må nevne at det er Silje Lien som har laget designet som jeg nå har.  Hun er kjempeflink. Linken til bloggen hennes finner du nedenfor headeren min :)


Daniel ligger nå å sover. Han har faktisk sovet siden halv 12 nå, så jeg tror han var rimelig utslitt. Han har "flydd" rundt på gulvet her siden klokken var 9, å plutselig fant han noe å leke med, å jeg ante fred og ingen fare når jeg plutselig hørte han fikk noe i halsen. Han begynte å hoste litt så var det bra igjen.
Men jeg gikk selvfølgelig bort til han å da lå han slik:

Han har da fått tak i de tørkede rosene jeg fikk av Thomas for mange år siden! Haha
Hadde knuste roseblad både i nesen, munnen og på øynene! Men, fornøyd? Jaada!

I går satt Daniel alene for første gang:

Han har alltid bare kastet seg tid siden eller bakover når vi har prøvd å få han til å sitte, men i går satt han som bare det. Flinkingen. Ellers så prater han hull i hodet på oss. "Baoaoaoaoa, baoa, bæææj" er det som går igjen. Lurer på hva søren det betyr?! Hihi

Nei, jeg er nødt til å komme meg opp på badet for å ordne meg litt. Hadde det kommet folk inn døra her nå så hadde de sikkert trodd jeg var høy på alt man kan bli høy på  Usminka, håret rett til værs, bleik, poser under øyene og sitter kun i truse og singlett. Det er godt, men man får litt dårlig samvittighet alikevel nå når klokka er passert 2. I dag er det forresten oppholds, så jeg er nødt til å få til en trilletur litt senere. Først er det rydding og vasking som står på timesplana.

Ellers så gleder vi oss til i morgen, for da er det bassengrunde igjen, å det er saker. Skal kjøpe undervannskamera når jeg får tid nå, sånn at vi kan ta egne bilder av Daniel når han dukker. Han er jo blitt så flink. På lørdag er det også tid for bassenget, men da skal lillegull og jeg hjem på Aure for å møte venner å bade sammen med de! :) Det blir kos.

Gikk forresten opp for å se til Daniel nå, å da ligger han oppi senga med føttene på hodetplassen å leker med flaska si. Må si jeg har en tålmodig sønn. Hehe

Ha en fin dag! :)

Stikkord:

2 kommentarer

Supermamma'n til Daniel <3

18.03.2010 kl.12:07

SV: Tusen takk, og i like måte om din Daniel :)

Kjempefin header du har fått! :D

FayNatalie

18.03.2010 kl.12:15

Takk for det, er veldig fornøyd selv også :D :)

Skriv en ny kommentar

hits