GOD MORGEN NORGE

God morgen bloggen

Daniel og jeg sto opp halv ti idag, så det var godt å sove litt ekstra!
Vinteren er kommet for fullt igjen.. Helt sinnsykt hvor mye det har snødd i natt. Jeg som håpte på vår og bare veier nå.
Men neida, vi må nok vente litt til. Forresten, om jeg tenker meg litt om, så vil jeg ha snø til påska! Vi skal jo på hytta, og det er er ikke påske uten snø. Gleder meg som et lite barn til å dra oppover. Møte familie og slekt.
På slutten av påska skal vi i barndåp. Søteste tvillingene til Tonje skal døpes andre påskedag, å Thomas og jeg er fadder på ei hver! Gleder oss.

Daniel står å ser på at jeg skriver her nå, å har veldig lyst til å slå litt på tastaturet selv. Hehe..

Gullgutten vår! :)

Nå skal jeg hive meg rundt å få vasket gulvet osv her, så skal Daniel hives i seng!
Greit å være inne på slike dager hvor det snør så mye som det gjør nå. Vi snakkes!

7 kommentarer

Princess Hege <3

16.03.2010 kl.11:12

Hehe så utrolig søt han er :) Kjipt med snø igjen, her i Tønsberg er det sol bare veier og 3,8+ i skyggen :D hehe SV: tusen takk for kommentaren, det er godt jeg ikke virker som ei sånn jente lengre :) Jeg ble utrolig glad for det du skrev :)

Thea Kristine

16.03.2010 kl.11:14

Tnå, så søtt bilde :)

FayNatalie

16.03.2010 kl.11:38

Princess Hege: Hehe, tusen takk for det :) Jaa, det er veldig kjipt, fikk bare ut å trille en dag mens det var bart før snøen kom igjen.. menmen :) Åååh, heldige dere da :D Det blir nok her også snart skal du se ;) Ingenting å takke for du, det var bare hyggelig ;)

Thea Kristine: Tusen takk ;D

princesshege

16.03.2010 kl.15:15

SV: Hehe :) Ja gleder oss utrolig masse nå, klarer nesten ikke vente :p hehe. Takk :) Også er jeg jo så heldig at jeg får han nå som det begynner og bli varmt så da skal jeg rett ut med vogna på tur :) Er nok ikke lenge til det smelter i hele landet her får vi håpe :) Er utrolig lei av den snøen som ligger igjen her :) btw takk for kommentaren igjen, blir så utrolig glad når folk sier sånne ting :)

Blinc

16.03.2010 kl.19:05

søtt bilde!

kommentere tilbake?

Princess Hege <3

17.03.2010 kl.11:22

SV: Tusen tusen takk for kommentaren, den hjalp skikkelig <3 vet ikke helt hva jeg skal si egentlig. Men tusen takk, det der betydde mye for meg :)

Silje Lien - Designbloggen

17.03.2010 kl.13:23

Så søt^^

Sv: Ja, det ligger fortsatt i arkivet om du vil tilbakestille:)

Skriv en ny kommentar

hits