DUKKETI DUKKDUKK

Heihei

Da har jeg tid til å slenge inn et innlegg før jeg skal bade, ordne og legge Lille-Daniel..
Vi to blir alene i helga, for Thomas drar til Surnadal for å hjelpe mora si med å flytte. Han er hjemme enda, så vi skal vel bade lillegull sammen regner jeg med! Han skal også få dra på butikken for meg før han drar, slik at jeg har noe å kose med meg i kveld. Planen var å ordne hjemmelaget fruktcocktail. Det er det beste jeg vet.  Kan poste et innlegg den senere, om dere vil. Eller, om jeg vil. Hehe.

I dag har Daniel og jeg vært i Badeland sammen med noen venninner og barna deres. Når vi gikk gravide møttes vi på "Ung og gravid-treff", å nå pleier vi å møtes av og til på f.eks kaffè osv. I dag var det Badeland. Noe som vi har bestemt oss for å gjøre hver fredag. Barna elsker det jo. Dukker og er kjempeflinke!

Marthe Linnea og Daniel under vann! :) Er jo kjempeflinke

Nå gleder jeg meg til neste fredag. Kjempekoselig å gjøre noe sammen med andre. I alle fall når de andre også har babyer.

Nå viser det seg at Thomas ikke drar før i morgen. Da lurer jeg på om jeg kanskje skal ut å supe litt vin sammen med noen venninner :)

Ha ei fin helg!

5 kommentarer

Supermamma'n til Daniel <3

12.03.2010 kl.21:44

Noe så herlig! Gleder meg til vi skal begynne på babysvømming :D Vet ikke helt enda når, men blir vell om en månedes tid :) Nydelig navn prinsen din har, hehe ;)

FayNatalie

13.03.2010 kl.13:07

Supermamma'n til Daniel: Ja, det er kjempemorsomt ;D Vi var med på Babysvømming med instruktør fra Daniel var 2 mnd til han var 5 mnd, men etter det følte jeg at vi hadde lært det grunnleggende (dukking f.eks) så vi slutta å heller drar akkurat når det passer oss :) Å det gjorde alle venninnene mine også.. Det er greit i og med at det er mye billigere =) Ja, takk i lige måde ;)

Supermamma'n til Daniel <3

13.03.2010 kl.17:19

Ååå sier du det, så moro! :) Gleder meg så til å se hvordan Daniel vil reagere, jeg håper han ELSKER babysvømming! Hehe :) Så vi for nå se, det blir ihvertfall kjempe kos å begynne. klemz

FayNatalie

14.03.2010 kl.00:33

Supermamma'n til Daniel: Ja, de fleste babyer liker å bade, så jeg regner med det faller i smak ;) Lykke til i alle fall ;D

Supermamma'n til Daniel <3

15.03.2010 kl.11:52

Ja de gjør jo det, så blir spennende å sette igang! Tusen takk for det :D:D

Skriv en ny kommentar

hits