IKKE AKKURAT PARADISE

Heihei

Pappa er her å hjelper meg med å rydde, så jeg er rimelig fornøyd. Har allerede rydda og vasket ned kjøkkenet å nå går han rundt å fikser småting. Haha. Det er godt å ha noen som hjelper til av og til. Til..

Ute er det storm. Den gir seg altså ikke. Å det gjør meg sint. Jeg skulle jo bli så flink til å ut å trille med Daniel, men når det er vind, regn og trærne holder på å forlate jorda, så er det ingen sjangs å få med seg meg ut med ei vogn.
Jeg kunne gitt så mye for å vært i varmere strøk nå. Det er jo ikke menneskelig at det skal være sånn som det er her.

Å apropo varmere strøk, så har det seg slik at værken Thomas eller jeg har vært noe fan av det suuuuuperpopulære programmet "Paradise Hotell", men vi såg så vidt på premieren, samtidig som vi såg litt Cougar Town. Jeg synes hele konseptet med at folk skal møtes, drikke, ligge sammen å bare være falsk er helt bort på jordet for min sin del, men guuuud det er en kjekkas der som jeg virkelig ville sett litt mer til. Haha. Eller, skal vi si flørtepus?! Uansett, det kommer jo ikke som noe sjokk at noen som heter Daniel er kjekk! Hihi..  Så lite min type, men.  Å når jeg først skal nevne dette teite programmet, så må jeg også få sagt at herreguud, hadde jeg vært mann i det huset der, så hadde jeg latt døra mi stått åpen for Karoline døgnet rundt. NAAM.

Daniel ligger å sover nå forresten, så jeg er nødt til å få sortert noe klær osv før han våkner å skal ha mat :)

Gullet ;€

Ha en fin ettermiddag.
Stikkord:

2 kommentarer

Gunnhild

10.03.2010 kl.19:33

Helt greit med besøk av foreldre som rydde litt ;p

FayNatalie

10.03.2010 kl.20:02

Gunnhild: Ja, så absolutt :D Han holder på med kjelleren nå :P Faen meg holdt på i hele dag :) Men, han om det ;)

Skriv en ny kommentar

hits