IKKE TRO DU ER KJENDIS FORDI DU ER I OSLO

Hei igjen

Å skrive om Osloturen var visst ingen suksess. Men, haaloo.. jeg er jo en mammablogger, så da er vel innleggene nødt til å inneholde Danel for det meste. Haha.. Fikk i alle fall en kommentar om at jeg ikke måtte tro at jeg kunne skrive om Oslo bare for å bli oppdaget på blogg.no. Haha, jaaaa.. greit nok at Ida, Ulrikke, Julia og Bea skriver om Osloturene sine og er "kanskje" noen hakk over meg på den STORE topplisten, men det var virkelig ikke det å bli berømt som låg i baktankene mine da jeg skrev om Osloturen min. Haha. Måte på å ha lite å gjøre om jeg skulle ha diktet den Osloturen opp. Men, det er heeelt greit for meg. Hihi

Uansett så er jeg kommet hjem.. Og dagene er så og si blitt lik som alle andre dager igjen. Det som er så godt med å komme seg bort litt er at man får gjort noe annet med andre mennesker på andre steder og ikke minst få litt fri fra den vanlige hverdagen. Missforstå meg rett.

Frozen Memories:
På Frognersetern på lunsj :)


Herlig Strawberry D. Ultimate på Fridays :)


Vinkos på hotellrommet


En drink oppe i Skybaren på Hotell Radisson Plaza


- Anniken har forresten utfordret meg til å skrive 10 ting om meg selv om dere ikke vet. Hmm, spørs om jeg har så mye mer dere ikke vet da.. I og med at jeg svarte på en slik utfordring for bare ei ukes tid siden, men jeg får prøve.. hehe

1.  Jeg er 22 år - om to uker, men sier 20 når folk spør hvor gammel jeg er. Jeg ligger sikkert 2 år etter.
2.  Jeg er avhengig av sjokolade.
3. Jeg klarer ikke å stå opp tidlig, og det passer fint at Lille-Daniel ikke våkner før 9-10 hver dag!
4. Jeg elsker å tenne lys, så det er ikke en kveld uten at hele stua er opplyst med dem.
5. Jeg hater en person så høyt, at jeg kunne sittet inne for å blitt kvitt den personen. Og det er faktisk ikke den/hun mange tror det er.
6. Jeg missliker at personer er innom bloggen min bare for å etterlate seg kommentarer som "stikk innom bloggen min, jeg har konkurranse" osv.. GRØSS.. Da går jeg faktisk ikke innom bloggen på trass.
7. Jeg er ubeskrivelig sta, og av og til kan det skape problemer i paradis, ettersom Thomas er enda staere enn meg(!!)
8. Jeg er avhengig av Facebook og Msn, og veeeeldig rastløs om jeg ikke får sjekket begge 4897 ganger i løpet av dagen.
9. Jeg haaaater reklamer
10. Jeg skal bli hudpleier

Deet var det. Noe dere ikke visste? Jeg orker ikke å utfordre videre i og med at ingen jeg kjenner liker utfordringer! =)
Jeg har forresten laget meg en ny blogg på en ny bloggportal. Var litt nysgjerring på denne bloggportalen, så måtte bare. Skal bli litt bedre kjent der først, før jeg eventuelt deler adressen med dere, eller om jeg starter å blogge bare der. 

 
Stikkord:

3 kommentarer

Cathrines hudpleie blogg

04.02.2010 kl.13:12

fine bilder!

MARI

04.02.2010 kl.15:11

hahahaha, KØDDE DU? Va det nånn som skreiv en sånn kommentar?:P hahaha, kor lam går det an å bli da?

den utfordringa virka jo faktisk artig da:D
Er da lov å skrive sånne innlegg selv om man ikke er toppliste blogger. Du skrev jo bare om din opplevelse av osloturen og hvordan det var. Må da virkelig være lov det. Selv om man er mamma blogger trenger man ikke å ha med barnet sitt i hvert innlegg.

Skriv en ny kommentar

hits