JEG KOSER MEG

Heihei

Da er jeg kommet helberget hjem. Vi dro faktisk så sent hjemmefra, at vi ikke var i på gardemoen før klokken halv 7. (Søstera til Thomas bor like ved gardemoen, å det var der vi var) Hun  møtte oss med en herlig frokost med Te, å sa at hun gjerne skulle ta Daniel om vi ville sove litt. Vi tok med Daniel opp for å sove litt alikevel, ettersom han ikke er vant til å stå påå rundt 8 tiden. Hehe. Klokken halv 12 våknet jeg av en som over hodet ikke ville sove lenger, så vi fant ut at det var lik så greit å stå opp, for å få noe ut av dagen. Kosa oss med skikkelig god middag som Thomas og søstera hans Siv laga. Laks i ovnen + masse godt tilbehør.

I 6 tiden kjørte Thomas, Daniel.,  faren og tantebarnet hans meg ned til Lillestrøm hvor jeg tok toget ned til Oslo S.
Der møtte jeg noen av gjengen, og vi satte oss ned for å vente på den siste som skulle komme.  Maren, som var den siste personen som kom, kom med toget fra Gardemoen rundt 19.45, og etter hun kom dro vi på hotellet for å sjekke inn. Deretter ble det mat på Dolly Dimples. Senere satte vi oss nede i lobbyen på hotellet å tok oss en drink og pratet litt, før vi gikk opp på rommet for åt ta natta.

Nåå er vi på tur opp av sengen her.. Skal ordne oss litt, så gå ned for å spise en herlig hotellfrokost. Etterpå skal vi en tur på Holmenkollen, ettersom det er noen av oss som ikke har vært der siden 1840..?!
Senere skal vi på Frognerseteren for å spise oss fete på lunsj. Noen skal vel på shopping regner jeg med.
Så blir det party på hotellrommet i kveld. Heerlig.

Ha ei fortsatt fin helg! =)
Stikkord:

2 kommentarer

MammaAnniken

04.02.2010 kl.11:17

Har en liten utfordring til deg ;D

FayNatalie

04.02.2010 kl.11:39

MammaAnniken: Okey, skal ta en titt ;D

Skriv en ny kommentar

hits