LØNN I HIMMELEN

Heei

Det ble litt blogging før helga alikevel. Fikk ei melding her i sted at han selv blit litt forsinket, og nå ligger Lille-Daniel å sover så jeg fikk et lite blogginnfall. Har forresten fått inn noen få bidrag til det "tegneoppdraget" jeg ropte ut om tidligere. Dere må gjerne sende inn om dere er flinke til å tegne! Lønn får man i himmelen. Hihi
Bruk gjerne dette bilde:


Når jeg nettopp satt å så igjennom et par blogger, fant jeg også ut at jeg har lyst på et helt nytt design. Er av den typen som blir så fort lei av ting. Selv om jeg klarer å lage et noen lunde bra design selv, så har jeg så sær en smak at andre ikke liker det. Hehe. Altså, ikke lage-selv-selv, om klippe og lime fra designmakere på nett.
Jeg er forresten venn med ei her på blogg.no som lager helt nydelige bloggdesign, men hun gir de ut gratis (joda, selvfølgelig er det positivt) å da er jeg litt redd for at det kanskje er veldig mange som tar i bruk disse, å da blir vi jo et par stk med samme design. Jeg liker å ha noe som ingen andre har. Kall meg gjerne sær..

Nå har jeg forresten startet å pakke til et helgeopphold i Oslo. Men, aner ikke hva jeg trenger å mest av alt hva jeg ikke trenger. Ender som regel opp med å ta med alt for mye. Vi skal begynne å kjøre så fort Thomas er ferdig på jobb, noe jeg håper han er snart. Er så gira på å komme meg ut. Komme meg bort litt. Det gjør faktisk veldig godt.

Nå skal jeg kose meg med litt trollrem før lilleklompen våkner.
Ha ei super helg! :)
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits