GIRL IN OSLO

Hei igjen

Da sitter jeg endelig godt plantet igjen etter å ha gjort... ingenting? Nei, nå ærlig innrømme at jeg ikke har gjort noe som hest i dag. hest? Jeg mente selvfølgelig helst. Eh, ja.

Utenom å være overtrøtt og dryg så sitter jeg bare her å koser meg med kjæresten. Lille-Daniel har lagt seg for lenge siden. Vi har vært en liten tur på besøk hos Tonje og tvillingene i kveld. Like koselig som alltid!
Nå skal vi straks finne senga her i gården. Etter Thomas er ferdig på jobb i morgen kjører vi nedover til Oslo. Thomas og Lille-Daniel skal besøke familien til Thomas, mens jeg skal møte "Canada-gjengen". En gjeng på 10 stykker jeg dro til Canada ilag med i 2007. Så det skal bli kos. Ligge på hotell og bare kose meg. Elsker å ligge på hotell. Ligge i gode senger, stå opp for å ta en dusj, deretter gå ned/opp for å spise en bedre frokost. Noe som faktisk er rart. Jeg hater å dusje på morgenen, og jeg spiser aldri frokost ellers.
Jeg har enda ikke pakket, men det har jeg god tid til å gjøre i morgen. Vet ikke om jeg har tid til å blogge i helga, men det overlever vi nok alle. Hehe.


Tv-slaven min!

Ha ei fortreffelig helg!
Stikkord:

4 kommentarer

Ann Helen Wolverine-Bakk

28.01.2010 kl.00:24

haha, du har en liten tvslave du også ja?

Kos deg i Oslo!:D

FayNatalie

28.01.2010 kl.00:26

Ann Helen: Hehe, jepp :D Har det :)

Tusen takk for det :)

Helene

28.01.2010 kl.10:51

Kos dæ! :D

FayNatalie

28.01.2010 kl.14:30

Helene: I will ;)

Skriv en ny kommentar

hits