MÅ KOSE SEG MENS MAN KAN

Heihei

Nå sitter jeg godt plantet i yndlingssofakroken min. Det er iskaldt ute. Noe alle og enhver i hele Norge klager på utenom meg?! Greit, det hadde sikkert vært bedre med et par varmegrader, men så er det jo sånn at det faktisk er mitt på svarteste vinteren. Det skal være kaldt. Thomas og jeg bor i et hus fra 50-tallet, og vi har holdt på å pusse opp som jeg har sagt tidligere. Det vi ikke tenkte på i sommer når det meste av oppussingen fant sted, var at det snart skulle bli vinter, og at isolasjon kanskje ikke var så bra. Joda, det er godt og varmt inne i stua vår nå. Rundt 24 grader. Blir ikke varmere. Hehe. Uansett, ved verandadøra vår finnes det ikke isolasjon i det heletatt. Det trekker som bare det, og det er vel det som gjør at det ikke blir varmere her inne. Thomas fant frem en temperaturmåler for å sjekke hvor kaldt det var ved dørkarmen, og jeg værken kødder eller overdriver når jeg sier at det er - 8,1 grader der. Haha, ikke rart at varmepumpa streiker. Den står på 29 grader hele døgnet, og det blir ikke varmere enn 24 grader her. Nå har vi i alle fall svaret på hvorfor. Altså, vi har det varmt altså. Hvis ikke hadde ikke Daniel kunne vært her :)

Gullet til mamma som er så flink til å stå inntil sofaen. Herligheten sjøl. ♥

Gullet er for lengst lagt i seng, og nå er Thomas på butikken for å kjøpe noe "middagsmat" vi skal kose oss med før også vi finner senga. Godt å kose seg litt etter leggetid for lillemann. Ikke minst er det sunt. Vi har veldig lite kvalitetstid sammen på et døgn. Thomas drar på jobb før Daniel og jeg står opp. Han kommer hjem rundt 4-5, og da er vi jo opptatt med gullet. Når Daniel legger seg klokken 9, så har vi et par timer før vi selv finner senga.

Tonje ( www.ulfa.blogg.no - Venninna mi som nettopp har fått tvillingjenter ) spurte meg tidligere i uka om jeg ville være fadder på en av jentene hennes. Og selvfølgelig ville jeg det. De er helskjønne og moren deres er ikke annet enn nyydelig selv ♥ :) Thomas fikk en telefon fra Frode (kjæresten til Tonje) om han ville være fadder på den andre jenta. Å det ville han selvfølgelig. Kjempekoselig å få slike spørmål. Man blir jo veldig beæret.

Dere får ha en fortsatt fin kveld. Nå er det mat på gang her :)

11 kommentarer

♥ Leyla ♥

07.01.2010 kl.23:37

godt du holder varmen da ;P

FayNatalie

07.01.2010 kl.23:45

Leyla: Haha, ja.. ikke sant :p hehe

MARI

08.01.2010 kl.10:52

Lille Daniel e så nydelig!:D Han har akkurat samme søte bollekjeka som tanteungen min hadd da han va beibis! :D AKKURAT sånn det ska vær. Ha en god helg, snuppa :)

FayNatalie

08.01.2010 kl.11:49

Marimus: Tusen takk for det, Mari :) Jaaaa, synes æ å. Så lei av at folk mase å tjase om at han e for kjukk. Va på helsestasjon den 4.januar no, å da sa dæm at han va perfekt. Såå deet ;D hehe..
Nydelig sønn du har :) Koselig å være fadder da :D

FayNatalie

08.01.2010 kl.13:15

Audhild: Takktakk :) Jada, det er kjempekoselig det ;D
Ååh, han e så flenk :D

Hihi, selvfølgelig e dåkk fadra <3

aleeekz

08.01.2010 kl.21:31

naawe vad söt unge :).

haft en bra dag? :)

FayNatalie

08.01.2010 kl.21:55

Tonje: Jahaha :D FLinkingen vår <3 M-m, tusen takk for det vennen ;¤

FayNatalie

08.01.2010 kl.21:55

aleeekz: Tusen takk for det :) Jada, har hatt en super dag ;D

♥ Leyla ♥

08.01.2010 kl.22:34

hoho ;D Du er bare kjempesøt da ;D

Skriv en ny kommentar

hits