DAGEN FØR DEN STORE DAGEN

Heihei

Da er vi faktisk kommet til dagen før den siste dagen i 2009. Når jeg tenker meg om så synes jeg ikke det er lenge siden forrige nyttårsaften. Sannelig går årene fortere jo eldre man blir. Rart ikke sant?! Ikke minst skummelt. Plutselig er man gammel. Da har man selvfølgelig alle minnene å se tilbake på! Apropo minner;

Mitt 2009:

I JANUAR
fikk jeg bekreftet at det var et liv som vokste inni magen min. Hadde selvfølgelig visst det fra før, men ingenting er som å se den lille babyen på UL-skjermen:


I FEBRUAR fylte jeg 21. Feiringen gikk rett i vasken, ettersom jeg var knalldårlig pga graviditeten.

I MAI fikk jeg vite at bestevenninna mi skulle bli mamma! Var faktisk den første som fikk vite det også, i og med at hun tok testen hjem til meg. I begynnelsa av russetiden. Hihi. Heldig.

I JUNI kjøpte vi oss hus. Og var fullt opptatt dag og natt med å pusse opp å bli ferdig til lille gullet vårt kom.

Her er svigerfar Knut, pappa og Thomas i arbeid/diskusjon/pause.. Haha, ikke vet jeg! Eneste jeg var god for var å ta bilder nå og da! Når jeg tenker meg om har jeg vel lovet å vise dere før og nå bilder. Nå holder vi på å pusse opp det siste soverommet. Som skal bli Daniel sitt rom. Det må være ferdig til dåpen den 17. Januar, så etter det skal dere få se hele huset. Både før og etter! Jeg lover. Vi har faktisk vært så slappe etter Daniel kom til verden, at vi ikke har gjort så masse etter det. Huset er jo beboelig, og vi har mer enn nok med å kose oss med gullet vårt. Han vokser jo så veldig fort. Dagene går, månedene går, og snart er han et år. Herregud.

I JULI fikk jeg erfart det stolteste øyeblikket i livet. Nemmelig å bli mamma til en liten gutt. 3270 gram og 50 cm. Veldig rart og ikke minst godt å endelig få møte den lille huleboeren. Han er så veldig rolig og stille at det er helt sykt. Alle sammen kommenterer hvor rolig og blid han er. Å ikke minst sier folk at vi ikke vet hvordan det er å være foreldre. Haha. Å da mener jeg at vi har veldig lite utfordringer med lillegutten vår. Han sover, spiser og er ellers en hylende krabatt nede på teppet sitt på gulvet. Han sover 12 timer på natta, og klager ytterst sjeldent. Gullungen vår <3

Når han var våken låg han bare helt stille å så på oss andre. <3I AUGUST fikk vi sjokkbeskjeden om at Bestekameraten til Thomas hadde omkommet i en stygg bilulykke. Dagene gikk utrolig treigt, og ingen kunne tro det. Noe vi fortsatt ikke gjør. Vi trengte overhodet ikke tenke over hva gullgutten vår skulle hete. Han skulle få navnet sitt etter den mest rettferdigste, snilleste og herligste personen vi hadde kjent. Nemmelig Daniel <3

Hvil i fred <3

I OKTOBER hadde Daniel fylt 20 år. Så vi tok veien til Surnadal for å besøke grava sammen med familien og kjæresten hans. Etterpå dro vi hjem til familien hans for å spise kaker og minnes den blide gutten.

Markusgull fylte 2 år den 24. Så vi var å feiret han hjemme hos besteforeldrene hans. Den 25 hadde Thomas og jeg 5 årsdag. Guud som tiden går :)


I NOVEMBER fikk TonjeMi sine etterlengtede tvillinger. Så vidt 2 kilo og 40 cm. Guud så små. Å de var helskjønne.
 


Nå har vi hatt noen herlige juledager sammen med venner og familie som jeg har sagt tidligere. 
Hvordan har deres 2009 vært?! :)

 

5 kommentarer

Ser ut som at dere har hatt ett herlig år :) Ser herlig ut å bli mamma ja, men må nok vente en stund ennda. Må finne ut om han jeg har er den rette osv. Men dere har jo hatt ett herlig år ser jeg :)

Ikke så koselig å miste noen :( Aldri noe koselig det.

Mitt år har vært så variert at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne.

God nyttår :)

FayNatalie

30.12.2009 kl.17:34

Sant så sant :) Thomas og jeg hadde vært sammen i 4 år før jeg ble gravid, og vi kjenner hverandre veeeldig godt for å si det slik :)

Visste godt at han kunne bli en god far til gullet vårt :)

Ja, ikke noe morsomt å miste noen. Helt forferdelig!

Takk det samme ;D

Ann Maritha

31.12.2009 kl.12:10

Fin oppsett fay :)

2009 har vært et minnerikt år med både sorg og glede.

ta en titt innom meg å trykk på linken min,så du blir vervet :)?

du kan faktisk tjene penger på å blogge ;)

www.tiamita88.blogg.no

31.12.2009 kl.16:26

Du glemt av APRIL!!!

FayNatalie

31.12.2009 kl.19:30

Ann Maritha: Takk for det :) Ja, har nok det ja!

Skal se på det ;)

INGRID: Ingriiiid da.. Har masse venna som fikk unga i år da, men va litt mer "spessielt" når Tonje tok testen hjæm t mæ, å det va tvillinga!

Skriv en ny kommentar

hits