DANIELS FØRSTE JUL

Hei alle sammen, GOD JUL! Håper alle har hatt ei like fin jul som jeg har hatt.
Har vært sammen med familie og venner. Og ikke minst var jo dette første jula til gullungen vår, Daniel :)

Lillejulaften slutta Thomas på jobb litt tidligere, så vi dro innom Surnadal for å hente og levere gaver til pappaen min som jobber der + mora til Thomas som bor der! Etterpå dro vi innom grava til Daniel for å tenne lys, det var tent masse lys og pyntet med blomster. Kjempefint. Dro oppom familien til Daniel også. Der fikk vi servert gløgg, kaffe og julebakst. Kjempekoselig. Har tenkt masse på dem i jula. Første jula uten sønnen sin. Må være utrolig vondt.

Julaften sto vi opp rundt 10, og kosa oss med Askepott og en kjempeherlig frokost. Kosa oss hele dagen med masse god mat og drikke, film og prating med familie vi ellers ikke møter så ofte. Kooselig.
Middagen sto klar klokken halv 7 og om jeg får si det, så må jeg egentlig innrømme at jeg er lei av julemat. Skal det gå ant? Det trodde jeg ikke. Men, så feil kan man ta. Hehe

Gullet i finstasen sin <3


Daniels første julepakke! :)


..og masse flere! Hehe


Lille familien vår <3


1.Juledag dro vi hjem til Aure. Mora til ei venninne av meg var så snill å ville passe Daniel. Så det ble en liten fest på både Thomas og meg. Jeg var på jentevorspiel til ei venninne. Selv om det var rundt fem gutter der. Hehe. Hadde det kjempemorsomt hele kvelden. 2.Juledag dro vi hjem til byen. Var ute med ei venninne her. Vi var tresammen på vors, men hadde det veldig morsomt alikevel. Var så mange folk på byen at vi måtte så og si stå i kø hele tiden. Kjedelig. Og ute var det iskaldt. Sommer sier jeg bare. 3.Juledag hadde vi kosekveld her hjemme bare vi tre. Thomas og jeg ordna oss Ribbe, og Daniel låg på teppet sitt på gulvet å sang med på Voice! Søtingen.
I går kveld dro jeg hjem til Aure etter masse masing og fjasing fra Agnetemor ;) Hehe. Var Bergtunfest i går. Det er den kvelden det er mest folk ute på Aure. Tror jeg. Uansett, kunne godt klart meg uten. Var ikke så veldig morsomt.
Menmen, nå er det lenge til neste gang, og det er godt å tenke på.

Håper alle har hatt ei kjempefin jul! :)

2 kommentarer

Så ut som at dåkk hadd ei fin jul :) Og Daniel va bare nydelig i finstasen sin :)
Jepp det gjør æ Fay :) Like å les andre sine å kommenter :)

Skriv en ny kommentar

hits