BACK

Hei igjen

Da har jeg tatt med en lang og velforkjent pause! Har fått et par spørsmål om jeg har sluttet å blogge. Nei, det har jeg altså ikke. Men, har vært mye syk, så blogginga har vært det siste jeg har tenkt på!

LilleDaniel har blitt 4 mnd og 3 uker nå. Å har akkurat rundet 7 kilo. Stor gutt. Hehe. Mange maser og fjaser om at han er for stor til alderen sin, og at han veier for mye. Akkurat det kan folk spare meg for. Helsesøstera sier han er akkurat så stor som han skal være. Han er bare litt rundere enn andre babyer på alderen sin på grunn av at han vokser mer i vekt enn i lengde. Babyer skal være litt runde spør du meg. Han har forresten begynt med grøt. Noe som var veldig morsomt for Thomas og meg. Hehe.

Veldig skeptisk. ;€

Nå er det forresten snart jul, og vi har ikke kjøpt en eneste julegave enda. hehe. Skal forresten ikke kjøpe til så mange heller. Vi skal ordne den samme gaven til de fleste i familien osv. Så får vi se om vi gidder å kjøpe så mye til andre rundt omkring. Fadderbarna mine skal selvfølgelig få gave da. Åsså småpiene til Tonje Mi :) Var forresten på besøk der en dag tidligere i uka. Når sant skal sies er de ikke tyngre enn ei flaske med brus. Det er jeg sikker på. Hehe. Okey, de er 2 kilo da, men det kjennes veeldig lite ut når man har en gullgutt på 7! <3

De to siste helgene har vi bare vært rolige. Thomas har hatt arbeidshelger i og med at det er masse å gjøre før jul. Å så har vi vært i Surnadal å hjelpt mora til Thomas å flytte litt. På lørdag dro vi også innover å da besøkte vi familien til Daniel. Dro dit rundt 8, å satt faktisk å snakket til klokken 3 på natta. Tiden går fort i godt selskap. Vi var også innom grava til Daniel. Hadde kjøpt roser og en kjempefin engel som vi satt der.

Bilde fra forrige gang vi var der <37 kommentarer

May Kristin

15.12.2009 kl.22:07

Heeey, der va du jo ijænn, d va bra:)
Daniel e perfekt hainn, fin gut:)

Maren

16.12.2009 kl.00:11

Jippi for oppdatering:D E enig me dæ, Fay. Onga ska værra go å runnj i kjakanj:D Kjempefin gutn dokkers :)

ännhelen og alexander

16.12.2009 kl.14:26

haha:D

au da.. alexander var på helestasjonen i går, da var han akkurat 4 mnd. Han er nå oppe i 7,3=)

men så er han lang også da..:) 64,5 cm!=)

Captain Skarrow

16.12.2009 kl.18:03

Åh, han e så fin å god :) Syns babya ska værra litt rundt æ å! :D Når æ va tre måna, så va æ 6,5 kg æ ;) Sjekka nettopp etter for å sammenlign litt :D

FayNatalie

16.12.2009 kl.21:47

May Kristin: Jaa, kan itj værra for læng bort vettu ;) Takk for det ;D

Maren: Ja, bra nånn e enig ;D hihi.. Tusen takk for det :)

Ann Helen: Hør der :D Ja, Daniel e 64 han å, så dæm e no ganske jevnstor da :)

E jo itj unormalt i det heletatt!! :)

Line: Hehe, sant så sant :D Ja, det e jo normalt tru æ :) Jentanj e litt minjer enj gutanj :)

Trine

22.12.2009 kl.19:03

Hei Fay!! Nydlig litn gut du har:) å e helt enig, onga ska vær go å ronnj:) Litjtuppa har va 8,3 på 4 mnd kontrollen, likar at dæm har for my ennj for lite:)

God jul t dæ å dine:) Hilsen Fra Ler

FayNatalie

22.12.2009 kl.21:37

Trine: Tusen takk for det :D Ja, hør der :D Godt å hør :D Gidd itj å bry æ så gæle om na fjasinga æ da.. Æ veit at han har det bra, å det e det som tælle :) Ska vei han no like etter nyttår, for han bli 5 mnd 1.juledag, så da rægne æ med han ha komme over 8 han å ;)

Fiin e dæm når dæm e roinj :D Tusen takk, å god jul t dæ å dine å :D

Skriv en ny kommentar

hits