SYKDOM OG KOSING I HEIMEN

God dag, god dag kjære medmennesker

Jeg er så trøtt å sliten at jeg faktisk skulle hatt premie. Thomasgullet kom hjem for en halvtimestid siden, ettersom han er syk, og det mest trolig er influensa. Svineinfluensa eller ikke det vet vi ikke. Lille Daniel er heller ikke i toppform, så vi håper at vi snart blir friske hele gjengen. Drygt å være syk med en liten baby i hus. I alle fall når både mor og far er svake.

Uansett, i gårkveld var vi på babysvømming igjen, å Daniel har blitt så flink til å dukke. Jeg har kanskje ikke nevnt tidligere at han ikke klarte å holde pusten før? Å begynte å hylgrine med en gang han kom opp etter dukken. Men, nå så dukker vi som bare det, og jeg er kjempestolt. Det vil si at vi faktisk kan fortsette med babysvømmingen etter jul også.

gsfg
Gullet i den fine maskuline badetrusa si. Hihi

Etter svømminga kontaktet jeg Tonje å sa at jeg hadde så innmari lyst til å møte henne og tvillingene. Har jo ikke møtt Tonje siden forrige torsdag, og det er ingen av oss vant til! Hehe

Vi ble enige om at vi skulle komme å hilse på, så klokken 9 tok vi veien til sykehuset. Måtte gå inn akuttmottaket, ettersom hovedinngangen var stengt. Vi fortalte at vi måtte opp å snakke med noen på fødeavdelingen, og det var greit. Ute i gangen møtte vi Tonje og Frode, og vi fikk se masse bilder av no nydelige jenter, Malin og Cathrin.
Ettersom jentene ligger i kuvøse og varmeseng så fikk vi ikke sett dem igjennom glassdøra, men det skal vi i en senere anledning. Som sagt tidligere så er fødeavdelingen stengt på grunn av svineinfluensahyseriet.
De var såå nydelige. Lille Daniel vår er kjempestor i forhold.

Nåå sitter Daniel å roper å hyler, ler og snakker oppi fanget til pappaen sin, så nå skal også jeg gi dem min oppmerksomhet. Er så lei av nett idag, at jeg tror jeg spyr. Skal lage oss middag også, så er det bare å vente på Canal Digitalmannen som skal komme å montere til oss. Skal bli herlig. 

faynatalieknapp

Én kommentar

Captain Skarrow

27.11.2009 kl.18:23

Fiine guten din <3 Æ har så løst å sjå han igjen :D Får æ kom på besøk? :D

Skriv en ny kommentar

hits