ET RYKTE LØPER FORTERE JO DÅRLIGERE DET ER

God kveld kjære landsmenn..

For det første vil jeg si at det er helt sykt hvor folk faktisk missforstår når man skriver et innlegg hvor man ikke oppgir grunn. Grunnen for at den ikke ble nevnt i forrige innlegg er rett og slett fordi det er privat, og ingen annen enn meg og Thomas har noe som helst med det. Nei, han ikke slått meg. Nei, han har ikke dratt fra meg. (Uansett, om det er noen som skulle dratt, er det vel egentlig meg? Ettersom huset er Thomas sitt) Å uansett står det ingenting om at noen har dratt. Å nei, han har heller ikke gjort meg vondt fysisk. Dette var et innlegg om mine følelser om noe som har skjedd tidligere, å kanskje er det noen hakk overdramatisert. Men dette er min blogg, mine følelser, mine oppturer og nedturer og mine syn på ting. Å dere som faktisk har kontaktet familien min for å høre om hva i alle dager som har skjedd, kan i det minste være såppass at dere spør meg det faktisk gjelder?! De vet ingenting om dette, akkurat som dere. Det er kun et vennepar som vet om det, og sånn forblir det. For vi har valgt å være åpen om det til dem. Det er ingenting å fortelle, det er ingenting mer å tenke på.. Så sånn er det..

Vi er nettopp kommet hjem fra Tonje og Frode. Har enkelt og greit sett på Tv. Ettersom Thomas og jeg faktisk ikke har ordnet oss noen kanaler enda. Det går treigt, men vi klarer da oss uten også. Thomas er av den typen som elsker å se film, å jeg er av den typen som liker å være sosial på nett. Så Tv har vi faktisk klart oss uten til nå. Selv om jeg må innrømme at jeg savner Hotel Cæsar. Haha.
 
Daniel er nybadet, mett og har nettopp funnet senga si. Stilt ble det med en gang også, så jeg regner med han var sliten. Nå skal jeg kun kose meg resten av kvelden, så får alle dere også ha en riktig så fin kveld.

faynatalieknapp

7 kommentarer

Reidun Beate

18.11.2009 kl.18:39

Det er så typisk at folk skal gå "bak ryggen din" for å finne ut hva som er skjedd. Ikke faen om de tørr å spørre deg selv liksom. Det der har jeg opplevd mange ganger, men de lærer ALDRI. Ah. Fortsett å skriv akkurat hva du vil du Fay! :)

SV: Skjønner. Slik var det til meg en stund på blogg.no også. :S Det er kjipt. :S Jeg tror du må gjøre bloggen din bredere rett og slett. Slik at det blir plass til sidemenyen! :)

FayNatalie

19.11.2009 kl.13:56

Reidun Beate: M-m, sant så sant! Faen så teit!

det er så jævla typisk.. Er jo ofte slik!

Jepp, det gjør jeg :D Orker ikke å utelate noe å skrive fordi om familie osv leser bloggen ;)

Ja, surt altså :( Det er kjempegod plass mellom selve innleggene og menyen "om meg" på denne pcn iallefall.. Jeg har jo holdt på i timesvis for å få det til akkurat sånn, så jeg aner ikke hvordan jeg får ordnet den LITT breiere :P

Sandra

20.11.2009 kl.10:48

Enkelte folk er ikke helt rett i hodet.. Rykter er noe dritt!
Jeg tror jeg aldri hadde klart meg uten tv ;p

Maria Fernanda

20.11.2009 kl.11:19

Hei ser du også er mamma, men ung :D ossen går det da??? klem :) svar på min mammaside på bloggen, du finner den :D

FayNatalie

20.11.2009 kl.12:18

Sandra: Sant så sant! Det er helt sykt spør du meg.

Haha, neei.. Det har vi gjort lenge her ja, men.. det skal bli godt å få se på alle disse progammene alle andre prater om :p hahah

FayNatalie

20.11.2009 kl.12:23

Maria Fernanda: Heisann:) Jada, like så greit å begynne tidlig, vet du ;)

Her går alt fint du ;D Lillemann har oppdaget stemmen sin, å han ligger å hyler å babler hele tiden! Kjempeherlig!

Marianne

21.11.2009 kl.13:46

Rykter er noe bais, og de sprer seg fortere enn vinden! Jeg har i hvertfall sluttet å bry meg om disse teite ryktene, folk for bare styre! :)

Skriv en ny kommentar

hits