KOSEKVELD TIL LANGT PÅ MORGENKVISTEN

God ettermiddag (!)

Da er vi stått opp. Ok, for god stund siden da. Thomas og jeg hadde besøk i gårkveld, av en kompis vi gikk på videregående sammen med. Og når han skulle hente kjæresten sin for å dra hjem til Aukra, fant vi ut at han ikke kom til å rekke den siste ferga. Sånn går det når man har masse å prate om. Så vi sa han kunne sove hos oss. Han hentet kjæresten, kom tilbake hit, å vi satt faktisk oppe til halv 6 i dagtidlig. Selvfølgelig våknet Daniel når vi la oss, så det har egentlig ikke vært så mye søvn på meg. Men, hva forlanger man? Har man små barn i hus, må man hadle deretter også. Menmen, det var da koselig.

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at de andre skal stå opp snart. Jeg kjeder meg, og Daniel trenger oppmerksomhet der han ligger på gulvet å snakker til seg selv og spisr på alt han ser. Jeg er faktisk for sliten til å leke med han nå. Men, han klarer da seg selv. Barn er flink til å leke.
imgp6279
Luringen..:)

I dag blir kun en daffedag for min sin del. Thomas sin også har jeg bestemt. Hehe.
Så dere får kose dere!

faynatalieknapp

4 kommentarer

Anniken

14.11.2009 kl.17:30

Er du en av de som tåler lite søvn eller? :p Jeg har komme til å

dødd vist jeg har såtte opp til halv seks, og så opp igjen i seks tiden! Uffameg, det

ser jeg ikke for meg :D

FayNatalie

14.11.2009 kl.17:58

Anniken: Hehe, nja.. noen ganger så ;p hehe.. Men, vi sto ikke opp akkurat da.. Jeg lå å slappa av i senga, mens han lå å prata litt osv :P Men, jeg vet at det blir tidligkveld ikveld ;) hehe

Nina

14.11.2009 kl.22:08

Fin blogg du har,og en liten søtnos:)

FayNatalie

14.11.2009 kl.22:27

mammantiljessica: Tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

hits