PRAKTFULL? BARNEOPPDRAGELSE!

God kveld god kveld.. Natt?

Jeg lever faktisk enda. Etter at jeg tok svineinfluensa-vaksina i går. Victoria og jeg tok bussen herrefra og inn til byen rundt halv 10, og stilte oss i kø rundt 10 tiden. Hadde også med oss gulla våre. Begge var jo selvfølgelig praktfulle når det kommer til tålmodighet. Ikke et pip fra noen av dem nesten. Noe som selvfølgelig forteller litt om barneoppdragelsen. Hehe. Etter 4 timer var vi vaksinert, og vi kunne da endelig reise derrefra. Da var i alle fall jeg lei av å stå i kø. Selv om det faktisk ikke føltes som 4 timer. Stikker var over på under 2 sekunder, så om det er noen der ute som gruer seg, så er det absolutt ingenting å grue seg til. Men, jeg har litt vondt i handa mi. Kjennes ut som om den er forslått eller noe sånt. Men, det kommer seg innen 2-3 dager ble det sagt.

Etter vaksina var det på tide å gå hjem for å slappe av litt før turen gikk til Maren som ble 20 år igår. Det skulle selvfølgelig feires på byen, og vi hadde et utrolig koselig vors hjemme hos Maren, deretter tok vi taxi på byen. Da ble det andre boller. Vanskelig å holde sammen når man er ute gitt. I alle fal er vi veldig dårlige på det der. Uansett, det er nok av barer og utesteder, så det er alltid noen som har en annen favoritt enn deg selv. Men, jeg storkoste meg hvor jeg pleier å være. Var i seng tidlig faktisk. Godt.

I dag lå vi lenge. Det var jo Thomas`s første farsdag idag. Å da unnet vi oss det. LilleDaniel låg å pratet med seg selv i over en time i senga si. Så fornøyd. Så fikk han komme å ligge imellom mamma og pappa hvor han fortsatte å prate. Hehe. Men, så var det tid for mat. Skal ikke nødvendigvis gråte for å få mat. Da tror han jo at han faktisk er nødt til det for å fortelle at han er sulten. Og, det mener jeg er feil.
Thomas fikk velge middag på dagen sin, og det ble selvfølgelig ikke annet enn Lasagne. Noe som er like greit, i og med at det er svingodt (!) hehe!

imgp6246

Nå skal jeg finne senga etter å ha hatt et aller så koselig besøk av Tonje og Frode. Vi har kost oss med sladder, film, fruktcocktail, lefser og fast food. Vi lever godt. Kan ikke forvente noe annet. Thomas insisterte på at LilleDaniel skal ligge i mellom oss i natt. Vi satt å så på bilder fra etter fødselen, og Thomas ble litt sentimental. Søtis. 

Da er det natta her i gården. Ha ei god natt!
faynatalieknapp

4 kommentarer

Ingrid

09.11.2009 kl.13:05

For et fint bilde:)

Han har såååå nyyyydelige store fine øya:)

FayNatalie

09.11.2009 kl.14:57

Ingrid: Takk for det :) Ja, han har fine øya ;D

AnneMarie

09.11.2009 kl.20:00

Så søt han e ! :)

Ikke for å ødelegg idyllen eller nå sånt her no altså, men det e mange babya som kveles når dæm ligg imellom foreldra sin om natta. E du itj redd for at det ska skje nå? :)

FayNatalie

09.11.2009 kl.21:32

AnneMarie: M-m, det e han :) Ja, veit at det e mang som gjør det, men vi passe på at han itj får nå over sæ :) Har egen dyne å alt, så det går bra =) Men, takk for at du sei ifra =)

Skriv en ny kommentar

hits