Å LEVE LIVET - SELV MED BARN

Nå har det seg slik at pappaen min reiser ofte til Thailand, og i februar tar han nok en gang turen dit. I helga begynte Thomas og snakke om at vi også skulle slengt oss med denne gangen. Thomas, lille Daniel og jeg. Vår lille familie. Hvor herlig hadde ikke det vært?! Jeg ble i alle fall veldig gira. Så nevner vi det til noen, og de mener at det er en forferdelig idè. Ingen reiser med en 7 måneder gammel baby til Thailand visst. Men, hvorfor ikke?!

For ikke mange dagene siden satt jeg å "bladde" i arkivet mitt her på blogg.no, og fant et interessant innlegg hvor jeg skriver blant annet:
"Jeg har faktisk bestemt meg på å reise litt mer, for å oppleve andre land. Istedet for å dra tilbake til det samme gamle, hvor vi faktisk har vært tusen ganger før. Altså, jeg sier ikke at det er dumt/galt å ha et favorittsted. Har man funnet det - vel, så er det funnet :D Jeg har alltid vært en fan av Spania og Tyrkia. Og feriene mine har så å si gått bare dit. Men, hvorfor ikke oppdage resten av verden også`? "Utvide horisonten" - Er ikke det noe? "
-
Og det er da jeg begynner å tenke. Aller sier de er nødt til å reise og oppleve verden før de får barn. Å helt frem til nå har jeg også tenkt at toget er gått for min del. Men, hvorfor kan jeg ikke fortsatt reise og oppleve verden?! Altså, greit, jeg har en sønn, men hvem sier at han ikke kan være med? Jeg snakker ikke om å reise verden rundt på en tur, men å dra på ferie til forskjellige steder hver gang. Så, nå ser jeg ikke problemet.
Jeg elsker å reise, så hvorfor ikke reise med de jeg elsker?!

innbydelse

faynatalieknapp

Stikkord:

14 kommentarer

MARI

27.10.2009 kl.15:36

jaa! Dra te Thailand!!! det e jo nydelig der :D litt lang flytur for en baby kanskje?

Fay Natalie

27.10.2009 kl.15:39

Marimus: Ja, hørre dæm sei det!;) Hm, ja, va det æ å trudj, men dæm æ har snakka med sie det at t mindre ungan e, jo til bedre e det å reis langt med dæm! For det einaste dæm forlange når dæm e så små e mat, søvn og litt kjærlighet ;) Men, når dæm bli større så må dæm ha oppmerksomhet heele tia, å vil nok ikke sitta i ro så veldig lenge :p

raanjdi

27.10.2009 kl.15:40

ska da itj vara farli å ta me bebisa på tur uansett korr hænn... vi passe nå oss for ka vi spise uansett korr vi fer... så om man e i thailand eller spania,har væl itj nå å sei.. kanskje han må ta vakisne vest han ska te thailand da.. men det e jo fort jort det å:)

syns dåkk ska farra æ ja.. helst no,når det ikke e på det varmeste der... jah.. lang flyreise.. men flya der e jo så stor,så det tru itj æ bli nå problem nei:)

Giggi :)

27.10.2009 kl.16:03

sjekk vår blogg :)

Karoline

27.10.2009 kl.16:05

Barn har jo bare godt av å oppleve ting, selv når de er veldig små. Og livet stopper jo ikke bare fordi man er blitt forelder :)
har en sønn på 10 mnd.. Vi skal til thailand i påsken.. Han er jo litt over et år da, når vi drar. Men uansett.. De er små selvom de er 6 mnd eller 2 år. Jeg ser ikke problemet med å reise til thailand hvertfall. Bare å rådføre seg med helsestasjonen osv.. Er jo noen land man burde holde seg unna. Som f. eks egypt. Der de har en ekstrem bakterieflora.. :)

Ingrid

27.10.2009 kl.17:41

Bestemora til Max reist jo med den yngste dattera helt til Karribien når hu bare va et par uka gammel. Så lengden på flyturen e vell ikke den verste. Det bli nok værre når ungen bli større vil æ tru (med å underhold ungen vertfall) Nårn e så liten søv en jo så my uansett.

Åsså e det jo ikke all plassan som e så lur å dra til med barn pga sykdomma, bakteria å alt det der, e vell lurt å reaserch litt først! ;)

Søskenbarnet mitt hadd faktisk med sæ ungen sin til Thailand når han bare va baby. Hu hadd med en hel koffert med morsmelkerstatning! En veit jo aldri kordan maten e andre plassa. Spania e det forresten ikke nå problem med å få tak i verken mat eller bleia;)

Myroo

29.10.2009 kl.12:26

Færra t Thailand, Fay!! :D Å kooos dåkk myttjy!

FayNatalie

29.10.2009 kl.13:44

Ja, jeg også mener at barna ikke kan ta skade av å være med å reise. Jeg snakka med ei som har reist masse til Thailand de to siste årene, og hun sa at det var masse barn ombord i flyet. Det som faktisk er et problem på langtidsfly er fyllikker, tro det eller ei. Hehe

Ja, Marte, det har vært kjempekoselig ;D Håpe vi får det til :)

mamma1991

29.10.2009 kl.15:11

Jeg synes dere skal reise om det er det dere vil :D

Anonym

01.11.2009 kl.19:44

Har du tenkt på hvor stor påkjenning det er for ungen å reise så langt?

Jeg synes ikke det er forsvarlig å reise med en baby på 7 måneder så

langt, rett og slett uansvarlig! Tenk på de som reiser med dere og får

reisen sin ødelagt av en skrikende og sliten unge??

Fay Natalie

01.11.2009 kl.21:54

Anonym: For det første: Hvorfor kommenterer du anonymt?

Men, uansett.. Selvfølgelig har jeg tenkt på det. Men, når ALLE sier det går bra å reise med små barn så langt, hvorfor skal det ikke da gå med mitt barn? Som forresten ALDRI klager eller skriker over noe som helst annet enn når han er sulten?! Faren min drar flere ganger i året til Thailand, og det er småbarnsfamilier som er med hver bidige gang.. Når man er ute å reiser så må man ta hensyn til alle som reiser med dem. Uansett vær, vind, alder og tilstand!

Charlie

03.11.2009 kl.17:41

Du, d e bære tullj!! Flye t Thailand begge ganganj vi for va stappfuljt av onga, aljt fra spedbarn å oppover... Så d e bææære tulj ja! tan me dæ! Einast som kanskje kan vær negativt med det, e jo at de kanskje ikke kanj ta me ungen på aljt d e å opplev der, men slik e d nå bære. Thailand e vært d UANSETT! Åhooi, vart streng no:P

FayNatalie

03.11.2009 kl.23:43

Charlie: Jaa, det æ å menne sjø :D Hehe! E no med unga uansett kårn ska hænn så! Rart om det itj ska gå bra.. Jaa, vi tar han med om det bli så vi fer :)

Skriv en ny kommentar

hits