WANNABE GANGSTER

God morgen, god morgen.,

For en herlig dag. Sola skinner og katta maler som aldri før? Nei, her i hus finnes det ingen katt. Det nærmeste man kommer her i huset er Skatt! Men, det blir nok ikke det samme.
Thomas og LilleDaniel ligger å sover enda. Thomas har fri fra jobb, så de ligger å koser seg mens jeg rydder litt her. Selv om jeg er så trøtt at jeg holder på å stupe, så går det da litt fremover her. Hadde besøk til langt på natt i natt også. Frode og Tonje var nok en gang her. Og det er alltid like koselig. Når jeg tenker meg om er det ganske behagelig å være sammen med dem, med tanke på at man slipper å underholde hverandre til enhver tid. Altså, Thomas er opptatt med å se film, jeg sitter her å snakker med folk på facebook osv, Frode sitter å holder på med den nye mobilen sin og Tonje ligger i et hjørnet med beina i været og spiller på den nye mobilen sin. Haha.. Og innimellom veksler vi noen ord og samtaler da. Haha. Men, sosialt er det da. Koselig koselig.
hiugy
YO! Legger til et bilde som viser hvordan jeg føler meg nå! Jepp, en gangster! haha

Som sagt tidligere får jeg besøk av to venninner i kveld, og vi skal kose oss maks, Jeg gleder meg som en liten unge.

Nå har vi nettopp hatt besøk av bestemora mi og Leif. Drakk litt kaffe og småkaker. Namnam.
Nå skal jeg ordne meg for å dra på NAV. Vi skal høre om vi har krav på noen penger til meg. Uhørt at det er Thomas som skal betale for alt her i huset. Vi får jo usle 970 kroner hver måned for Daniel da. Men, hva er det egentlig?! Nok til litt morsmelkerstaning og bleier. Men, gutten trenger da nye klær også. Ikke minst salver, badesåper osv. Uhørt.

Dere får ha en fortsatt fin fredag, det skal i alle fall jeg ha ;)
- Husk spørsmålsrunden!
faynatalieknapp

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits