Å GRAVE I GAMLE MINNER

Jeg sitter å leser igjennom min andre (gamle) blogg. Å jeg må si at jeg var en bedre blogger før. Men, altså.. Så går jo det spørsmålet igjen over hele blogg.no: "Hva er en bra blogg?".. Uansett, jeg var mer kreativ før. Det er morsommere å blogge på blogspot, men guud, det er vanskelig å reklamere for bloggen sin der. Eller, jeg mener.. Det er lettere å oppdage en blogg.no-blogg enn hva det er å oppdage en blogspot-blogg! Eller? Jeg synes de skulle slått seg sammen eller noe. Jeg savner den gamle bloggen.. Den er så søt og fin. hehe! Jeg tror også det er et helt annet syn på blogging nå, enn den gangen. Nå skal det visst ikke være smileyer, farger osv. Men, jeg synes farger og smileyer gjør innlegget så mye koseligere jeg. 
Nå er jeg på bærtur. Uansett, jeg må dele et innlegg med dere:
(EDIT: Fra den gamle bloggen.)
 

"Tunga hans fant veien innunder trusa hennes, og Anna klarte knapt å puste"

Jepp, det er erotisk novelle jeg leser! I Woman vel og merke!


Jeg ligger i senga å leser Woman, blogger, snakker med Tonje på Msn, og kommenterer bilder på facebook og nettby, samtidig nesten! Hihi., Jeg er klar og lei av dagen. Forkjøla er jeg også! Men, i morgen har jeg fri :) Hva skal man gjøre da tro?!


Jeg har tenkt lenge på å sette opp en slik liste, men nå er det ikke min idè lenger, det er Tonje, så jeg hermer etter henne på et vis:

Jeg gleder meg til
- Å få lønn! Altså, masse masse penger:)
- Å møte Thomas igjen. (Han er på ferie i Oslo)
- Å flytte til Kr.Sund igjen :) Skal bli et så koselig år. Mange venner og bekjente som skal dit fra høsten av :) Tonje skal også det, etter mye babling om at "No ska æ alder bo i Kr.sund i hæle mett liv" hihi (Ja, Eja, du har med å komme du også) ;) Tihihi
Huh? Gleder jeg meg ikke til noe mer enn dette? Da var det kanskje unødvendig å skrive noe om det i det heletatt! Men, shit la gå. Jeg fikk da til et innlegg av det alikevel:P hihihi
Nå har det seg slik at jeg bare ligger å venter på å dø! For de som ikke har fått det med seg, så fant jeg en påte (flott - for de som kaller det det) på meg i mårrest!Den var diiger, så det vil si at den har drukket et par liter(?) blod fra meg!Å får den som følger med, så har det ikke akkurat vært lite om denne ekle skapningen i media i det siste, og der står det at det er kommet en art som bærer med seg dødelige sykdommer. Såå nå er det opp til dere folkens. Jeg trenger 5 kommentarer fra forskjellige mennesker på dette innlegget for å overleve! Så nå vet dere det! hahahaha.. JEG LER!! Jeg er så forbanna k-r-e-a-t-i-v!


Og når det kommer til Miss Universe konkurransen, så har jeg kun en ting å si:

TUSEN TAKK til dere som stemte på meg! Nå lover jeg at universet skal bli et så mye bedre sted
untitled

Herreeguuud!

faynatalieknapp

4 kommentarer

Elisabet Yvonne

11.10.2009 kl.12:07

Glad jeg kan bidra til din overlevelse! :D

annhelen og alexander

11.10.2009 kl.12:13

haha:D

jævlig bra bilde;)

selv om lista ikke ble så lang, så har du da allefall noe å glede deg til:)

og det er jo det viktigste:D

Ingrid

11.10.2009 kl.13:25

Skal du flytte?

Godt at jeg å kan bidra til din overlevelse! :) Får håpe det kommer flere kommentarer så du får opplevd det du gleder deg til!

Du kan jo forresten føre på en ting til til lista da... Du gleder deg til å ut med meg!!;)

koooozzz å klemmmmzzz

Lisa

11.10.2009 kl.18:15

hoho, digge bildet :-)

Skriv en ny kommentar

hits