SJOKOLADE-MAMMAMAGE

Da har jeg hatt en kosekveld hjemme sammen med kjærest <3 Vi har ornda fiskemiddag, sett film og kosa oss med sjokolade! Sjokolade er selvfølgelig et must i hverdagen. Når skal det stoppe? Jeg er totalt avhengig av sjokolade! Jeg har bestemt meg for å begynne å trene på treningstudioet igjen. Var et par ganger ifjor før jeg ble gravid, men så stoppa jeg sånn plutselig! Kjipt.
Men, nå har jeg bestemt meg for å begynne igjen! Man er jo nødt til å trene bort mammamagen! Hehe
arti
Denne er sååå søt!

Danielgullet sover som en stein. Vi har blitt flinkere på å ha tidsrutiner på han nå. F.eks så bader vi han hver kveld rundt 8, så får han mat, og deretter til sengs. Dette har vi ikke gjort før, i og med at han har kjørt sin egen døgnrytme, men for at det skal bli lettere for oss når han blir litt eldre, så måtte vi begynne å gjøre noe med det nå. Noe som fungerer perfekt i vår sine øyne. Han legger seg rundt 9 hver kveld, å sover frem til 6 på morgenen, å da får han mat, sovner igjen, å våkner rundt 11. Ikke dumt serru! Jeg trives!
gull
Gullet til mammaen sin <3

I morgen starter Thomas på jobb igjen. Blir rart å ikke ha han hjemme sammen med oss hele dagene lenger. Men, jobben kaller. Har i allefall vært to kjempekoselige uker. Elsker deg, vennen min!

Nå kaller senga. Håper alle får ei fin natt!

faynatalieknapp

3 kommentarer

ElisabetYvonne

28.09.2009 kl.05:18

Når æ såg overskrifta såg æ for mæ ein mage innsmurt i sjokkolade?!

Ja, æ e litt rar;)

Marte

28.09.2009 kl.10:32

Skulle så absolutt begynt å trene jeg også!

Meeen sjokolade e jo sååå godt, vanskeli å motstå:P

Fay Natalie

28.09.2009 kl.15:01

Elisabet Yvonne: Hhaha, jaa.. kåffår ikke? :D

Marte: Jaa, man har det som regel kun i kjeften ;p Ja, helt jævli godt! Skjønner ikke hvorfor sunne ting ikke kan være såååå godt! ;p

Skriv en ny kommentar

hits