AUREKOS

Heihei

VI er fortsatt på Aure å koser oss. Thomas var til legen i går, og der fant de ut at to ribbein var knekt. Så, han ble sykmeldt ut neste uke. Så da har vi masse tid sammen alle tre. Nå står Thomas på kjøkkenet med lillegutt på kjøkkenbenken i stolen sin. Haha, han skal tidlig krøkes sier Thomas å mener at Lille Daniel skal lære å ordne mat. Ja, man kan da tro på at han lærer.

Tirsdagskvelden dro Lille Daniel og jeg, Maximillian og Ingrid på besøk til Agnete og Markus. Ble så og si et lite barseltreff. Markus er jo snart 2 år nå, så han er jo litt gamlere enn de andre to. Maximillian var med å lekte på gulvet han også. Min lille Daniel er nok litt for liten til å ligge på gulvet å leke seg enda. I alle fall sammen med de to andre. Men, det blir nok om ikke så alt for lenge.
Etterpå kom Thomas og Agseir også, å vi satte på en film å kosa oss med godteri og sladder. Kjempekoselig å endelig få ha litt tid sammen med dem igjen. Etter vi kjøpte huset har det liksom ikke vært så mye tid til overs for å dra til Aure på besøk. Men, det skal endres på nå!
85231412283326706205076703192327315844n
Agnete og Markusgull ♥

I gårkveld serverte Pappaen min Ribbe til oss. Å det var jo som alltid kjempegodt. Nam. Etter middagen tok vi nok en gang turen til Asgeir og Agnete. Snakking, hårfarging, film og litt "gossip" da også.

I forrige innlegg sa jeg at jeg hadde fått halsbettenelse. Men, dagen etter var jeg helt bra i halsen. Da hadde jeg bare vondt i lungene når jeg hostet og var veldig snørrette. FIkk også feber. Så jeg ringte legen min for å høre om det kunne være svineinfluensa, men han sa jeg kunne ta det med ro, og at det sikkert bare var en forkjølelse. Å han hadde sikkert rett, for nå er jeg så og i frisk igjen.
Nå skal vi se en film hører jeg han selv roper fra stua, så da er jeg vel bare nødt til å høre etter. Hehe

Ha en fin torsdag dere..
kjlkhg

6 kommentarer

Elisabet Yvonne

17.09.2009 kl.15:22

Koselig ja! :D

Går an å eta ribbe sjøl om d itj e jul !!

Ha en flott torsdag sjøl frøken! :D <3

What she say

17.09.2009 kl.16:04

det her å trur æ e en matblogg

Ann Maritha

17.09.2009 kl.16:25

Hva har skjedd med thomas da?fallt?

Bra du dro deg til igjen!;)

Å ikke har svineinfluensa :-O!

FayNatalie

17.09.2009 kl.23:41

Elisabet Yvonne: Jaaa, det menne æ å at går ant :D hehe

Taktakk for det:D Den har vært superduper:D

Ingrid: Å? Kåffår tru du deet?

Ann Maritha: En kamerat å han lekesloss, å kameraten ble litt ivrig å spenna han i ribbeina.. Så to-tre stykker er knekt..

Jaa, uff.. å være syk er det værste jeg vet!!

Tonje

18.09.2009 kl.00:09

Sjer jo faktisk ut som om du har et liv når du e på Aure :O Ha dæ hit så slæpp æ å gå alein å sjå dum og venneløs ut :(

FayNatalie

18.09.2009 kl.00:12

Tonje: Hahhaa, jaa.. kanskje det e hit vi ska fløtt? hihi!

Joda, kjæm på søndag vennen ;€ Tss,, teiting, en må værra som en e:p haha :D neeeeida ;€;€

Skriv en ny kommentar

hits