QUEEN OF IRISH COFFEE

God dag, god dag!

Da har jeg stått opp, tatt en dusj, mata gullet mitt, og nå sover han godt ved siden av meg her i sofaen. Utrolig hvor mye de nyfødte sover. Hehe! Men, godt med litt tid til å gjøre hva man vil også. Har ryddet litt på kjøkkenet å litt på rotrommet hvor alle flyttesakene er blitt satt.

I morgen skal jeg ut. Skal bli morsomt å møte kjentfolk igjen. Har fått helt dilla på Irish Coffee. Gleder meg mest til den. Drakk det en del før jeg ble gravid, men så ble det selvfølgelig stopp. Har savna den deilige drikken. Herregud, nå høres jeg ut som en alkoholiker. Jeg er selvfølgelig IKKE det. Har du smakt Irish Coffee?? Du trenger:
♥ Varm Kaffe
♥ Brunsukker - Eventuelt vanlig sukker
♥ Whisky
♥ Krem
naam
- Først tar du å har et par skjeier med sukker i koppen. Avhengig av hvor søtt du vil ha det. Men tror det er vanlig med sånn ca 3 skjeier.
- Deretter tar du å fyller oppi ca 1/3 med whisky.
- Fyll opp koppen med kaffe
- Avslutt med krem på toppen.
Strø gjerne litt sukker på toppen :)

Jeg har forresten fått en sang på hjernen. Den er så fin. Veldig spessiell! Første gangen jeg hørte den tror jeg var på radioen, men da la jeg ikke merke til den i det heletatt. Så var jeg til Tonje og Frode, å satte Frode den på å sa at den var så bra. Men, heller ikke da syntes jeg den var noe bra. Men, dagen etter var jeg på fest hos broren min Kenneth, å der satte de den på. Å etter den kvelden ble den helst spessiell for meg. Nå synes jeg den er råbra. Hør og bedøm selv. Kanskje er du nødt til å venne deg til den du også?! 
 
Kings Of Leon - Closer

Har nå tatt bilder av vogna, eller trilla. Det er vel ei trille det egentlig er. Men, jeg finner selvfølgelig ikke overføringskabelen min, for jeg rydda her i går. Haha. Så det får bli litt senere. Nå tror jeg jeg skal ta meg en blund sammen med gullgutten min.

Ha en fortsatt fin dag
kjlkhg

5 kommentarer

raanjdi

11.09.2009 kl.19:43

feil whisky Fay... :) itj så dum den drinken nei gitt:)

Fay Natalie

11.09.2009 kl.20:28

Næi, har da over hodet itj nå å sei kålles whisky det e ;D æ tok ut den belliast når æ va på pole forrige gang, å den va liiike god som dæm æ får kjøpt :) Neei, kjøøle go! :D

Sunniva

11.09.2009 kl.21:31

sv: tru dæm ha vokse nesten te dobbelt størrelse sia æ fekk dæm :D

Sandra

12.09.2009 kl.19:24

Så fint design du har fått deg ;)

Fay Natalie

12.09.2009 kl.20:10

Sunniva Elise: haha, jaa.. det tvile æ itj på :)

Sandra: Tusen takk ;D

Skriv en ny kommentar

hits