MINNERIKT

Heihei

Siden sist gang har jeg vært i begravelse. En veldig tung og trist dag, men jeg kan med hånda på hjertet fortelle at det er den fineste begravelsen jeg har vært i noen sinne. Å det var så mange som fulgte Daniel til sin siste hvileplass at det var helt ubeskrivelig. Flere kilometer med biler som fulgte han til siste hvilested. Han elsket Opel og Fotball. Så han fikk med seg en Opelcaps og en Fotball ned i grava. Kjempefint gjort. Lille gullet var så flink i kirka. Låg bare å såg seg i rundt og smila. Greit når man er så liten at man ikke vet hva som skjer..
Etterpå var vi på minnestund sammen med familien og andre venner av Daniel. Vi fikk til og med gave fra familien til vår lille Daniel. At de hadde tenkt på oss oppi alt dette er helt ubeksrivelig. Fikk ei snøscootersparebøsse i tinn med inngravering der det sto "Daniel" og "2009"! Jeg ble helt paff. Kjempefin. Daniel hadde nemmelig en lidenskap for snøscooter på vinters tid.

Thomas har vært hjemme sammen med meg hele uka. Han har hatt det tøft. Men, vi har også tatt oss tid til å kose oss sammen mens han har vært hjemme. Kosa oss med film og mat. Har også prøvd å rydda å sortert litt mer i saker og ting. I dag dro han til Molde for å jobbe igjen, og blir mest sannsynelig borte til over helga. Noen som har noen forslag på hva jeg skal gjøre i helga da tro?!
I går hadde vi Tonje og Frode på middag. Laget kjøtt i mørke med hjemmelaget potetstappe. Det var veldig godt, men til neste gang er vi nødt til å ha i mer i gryta. Var kjedelig med bare kjøtt, løk, saus og stappe. Jepp, da vet vi det.
________________________________________________________________

Nå venter jeg på besøk fra ei venninne som heter Sissel og jenta hennes Solveig. Solveig er 2 måneder gamlere enn gullet. De bor i Oslo, men er hjemme i Kr.sund nå, så da må vi jo møtes. Sissel har heller ikke møtt lille Daniel enda. Han ligger på lading nå til hun kommer. Hehe.
Etterpå skal jeg ta meg en trilletur tenkte jeg. Det er jo så fint et vær, og man må utnytte dagene godt. Plutselig er det vinter og iskaldt. Brr.. Gruer meg. - Nå fikk jeg forresten veldig lyst på is.. Nam..
faynatalie

3 kommentarer

Tonje

03.09.2009 kl.18:53

Kjempefin begravels ja! HAHA, LilleDaniel ligg te lading, faktisk:P æ fliiire

ElisabetYvonne

04.09.2009 kl.11:30

På lading faktisk.. ;)

Opelcapsen Daniel fikk me sæ kjæm fra oss i Svartbekken:)

Fay Natalie

04.09.2009 kl.14:54

Tonje: Ja, den va kjæmpefin!

Hehe, ja.. han gjør jo det:p Lade sæ opp t neste etappe:p hehe

Elisabet: Jepp ;) Dæm gjør jo det:P

Åh? Kåssn gjør den det? :)

Skriv en ny kommentar

hits