HVORFOR SÅ TRAVELT?

Visst jeg kunne valgt en ting om igjen i livet mitt, ville det vært det å nyte tiden som barn lenger. Man stoler kun på sine foreldre som vet hva som er best for deg. Hadde sluppet å tatt avgjørelser og hadde hatt et ansvarsløst og bekymringsfritt liv. Jeg ville vært naiv og uvitende. Uvitende om alt vondt og trist og ville kun stått opp om morgenen for så å løpe ned å sette på barnetv før storebror gjorde det. Jeg ville laget enda flere sandkaker å spist dem sammen med regn som var fylt opp i en kopp av tre på en regnværsdag. Og ikke for å nevne hvor godt det var å spise snø til tross for hvor mange ganger de voksne sa at vi fikk mark av det. Men, hvem brydde seg om mark? Som sagt, et bekymringsfritt liv. Jeg ville hoppet litt lenger i en sølepytt, bare for at det var morsomt å komme hjem å fortelle at storebror hadde dyttet meg oppi. Å jeg ville vært ute hele dagene å lekt meg sammen med venner å blitt ropt inn når det var middag. Jeg ville vært på flere overnattingsbesøk å sendt gutter "vil-du-være-sammen-med-meldinger" for ei venninne.  Jeg ville sittet i mors eller fars fang for å kost meg litt lenger.

merenn2barnermiljoeskadelignewsimagelarge

Jeg ville tatt bedre vare på lekene mine. Jeg har ikke telling på hvor mange dukker og barbiedukker som sikkert ligger bortgjemt i en kasse på loftet hos en venninne. Dukker som faktisk betydde masse for meg. Det er rart å si det, men jeg tenker faktisk masse på disse lekene som jeg vet er borte. Jeg ville kost meg mer sammen med nissen på julaften, for da visste jeg ikke at han ikke var ekte å kom til å forsvinne etter hvert. Jeg vet ikke med dere, men nissen kommer i allefall ikke hos oss lenger. Å om jeg er nødt til å nevne det, så vet jo jeg også nå at han ikke finnes. Men, mest av alt; Jeg ville ikke hatt det så travelt med å bli voksen.

Ikke misforstå; Det er godt å være voksen. Det er godt å ta sine egne avgjørelser. Det er godt å gjøre hva man vil når man vil. Og det er sabla godt å ha minner å tenke tilbake til. Det er godt å ha sitt eget hus, sine egne ting, og det er godt å være en voksen ansvarsfull mor til en perfekt, hjelpesløs liten gutt. Men, av og til hadde det vært godt å bare vært liten igjen.

Hva ville du gjort om igjen om du kunne valgt?!
faynatalie

4 kommentarer

MARI

21.08.2009 kl.15:48

det har du rett i:)

elisabeth juul

21.08.2009 kl.17:39

Helt enig :-)

What she say

21.08.2009 kl.22:57

Faaaaaaay, julenissen kjæm helt sikkert snart igjen! Dont worry!!Han ska helt sikkert kom med gava til minstemannen din:) (om han e snill gutt da) Så da får du møtt han ijænn:))) og du får sikkert kos med han..!!

Dreo

23.08.2009 kl.15:38

Oj ! Æ likt innlegge her kjempegodt ! Supert skrevve, Fay.Æ e fullstendig eni me dæ. Æ har å nånj dagga der æ bære vilvarra lita igjen. "FAAAAAAAAAAAY NATALIE, NO E D MEEEEDDAAG "

Skriv en ny kommentar

hits