TROPENATT

Da er jeg nettopp kommet hjem fra en hyggelig rekeaften hos bestemor sammen med annen familie. Reker er kjempegodt sammen med loff og majones. Herlig herlig. Gullet har sovet hele kvelden, og er selvfølgelig lys våken nå. Ligger ved siden av meg her i sofaen og ser på bildene som henger på veggen. Det er et her kjempeherlig vær ute. Det er faktisk 22 grader i dette skrivende øyeblikk. Så vi har sittet ute i hele kveld. Litt vind, men utrolig varm og deilig.

Igårkveld koste jeg meg sammen med pappa og søstera mi. Sissel var her for å kjøre pappa til Værnes Flyplass idag tidlig. Han reiste til Thailand som vanlig. Noen som har det. Er ikke så alt for lenge til jeg skal bestille meg sydentur heller. Som sagt (skrevet..) tidligere, så tenkte jeg meg en tur til syligere strøk når det nærmer seg jul. Gleder meg. Gullet skal selvfølgelig være med.

I morgen kommer yndlingsfamilien hjem. Gleder meg masse til å møte dem. Sikkert brun og fin etter å ha vært på Mallorca en uke. Sjalu.

Nå skal jeg prøve å få litt søvn i denne varmen. Hvor vanskelig er det ikke å sove når det er så varmt?!

(Har forresten nå skrevet fødselsinnlegget på babybloggen (- www.newlifee.blogg.no -)  for de som var interesserte i å lese om den) 
 
God natt
imgp4318

faynatalie

3 kommentarer

MARI

21.08.2009 kl.00:33

nattinatt søta:)

Elisabet Yvonne

21.08.2009 kl.10:45

Va redd æ ikke fikk sov æ å..men dæven ja.. D bars t å regn å blæs!Mått bare ha ijænn vinduet mitt æ.. va redd d blas bort:p

Fay Natalie

21.08.2009 kl.11:16

Marimus: natta ;p (eller god morgen;))Elisabet: hahaha, ja faen, samme her ;p men, heldig med været igjen idag da:D

Skriv en ny kommentar

hits