BEAUTIFUL MORNING

God morgen kjære godtfolk. Da er jeg oppe. Har faktisk vært det siden klokken 07.15, selv om gullet sov frem til nå. Helsesøster kommer på hjemmebesøk idag, og jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Hun kommer selvfølgelig for å se til at gullet har det bra, og snakke om hvordan det har vært etter vi kom hjem osv. Men, på en annen side så er det jo ikke akkurat sååå veldig hjemmekoselig her enda. Selv om vi holdt på en del igår for at det skulle se nogen lunde ut, så ser man godt at dette er en arbeidsplass. Svigerfar holder på for fullt, og han er så flink. Hadde aldri klart dette uten han. Men, jeg må si at det begynner å ta form!

Min kjære dro til Molde idag. Skal jobbe der til over helga. Så da benytter jeg muligheten til å dra hjem på Aure imens. Er jo ikke noe morsomt å sitte her med huset alene spør du meg. Pappa kommer nå om et par timer, så da sitter jeg på med han. Yndlingsfamilien min kommer også hjem fra Mallorca til helga. Så da skal jeg kose meg masse sammen med dem tenker jeg.

Nå må jeg egentlig sette dataen til side tror jeg. Gullet må få litt oppmerksomhet der han ligger så fint å ser på meg med dådyrøynene sine. Herlig skapning.
15aug2
Mamma sin <3


Ha en fin onsdag. Å lykke til med skolestart dere som starter idag.

faynatalie

2 kommentarer

MARI

19.08.2009 kl.10:16

æ bli så glad når du oppdatere:D nydelig liten prins!

Lisa

20.08.2009 kl.21:23

Finingen :-)

Skriv en ny kommentar

hits