EN SENTIMENTAL MORGEN

God morgen dere! Morgen og morgen. Men, det er i alle fall morgen for meg. Lillegutten har sovet så og si hele natt og hele formiddagen. Herlig. Er så godt å sove lenge på slike gråe, triste dager. Det regner som bare pokker ute.
Å enda bedre er det å sitte tulla inn i et ullteppe å bare se ut vinduet å tenke på at jeg ikke skal utom døra idag.

Nå er jeg forresten kommet i enighet med meg selv. Om ikke mange minutter farger jeg håret brunt. Om jeg ikke er nødt til å få Tonje til å komme tidligere for at jeg ikke skal ombestemme meg. Haha! Neida, som sagt så er jeg blitt enig med meg selv. Tror jeg?

Ellers tror jeg jeg har blitt sentimental. Jeg sitter dagen lang å hører bare på rolige sanger. ( Å samtidig glaner på gullet mitt å undrer på hva som har gjort at han er så fin?! hehe )
Man kan faktisk høre på rolige, triste sanger når man er glad også. Ikke bare når man skal furte over noe som ikke går ens vei her i verden. 
 
Den første er Elisa med Dancing (videoen), og den andre er Tommy Nilsson med vår elskede sang Oppna din dør! Jeg elsker den! Selv om den kanskje er en smule gått ut på dato, så er den like fin hver gang jeg hører den.

Åjoda, selvfølgelig liker jeg musikk med LITT futt i også. .
Den første er Milow - Ayo Technology (Mye bedre versjon enn Justin T sin, synes jeg) Og den andre er Madonna feat pharrell - Give it to me.. Disse to er blitt mine favoritter den siste uka.

Nå ble det masse forskjellig her.. Skal avslutte før jeg begynner å skrive om ting som ikke interesserer meg i det heletatt!

- Hører dere på rolige sanger uten å vær trist?

faynatalie

3 kommentarer

Anniken ;D

17.08.2009 kl.17:30

Ja, jeg hører på rolig musikk uten å være trist! Jeg hører på det når jeg slapper av. Går ikke an å slappe av når man hører på donkdonk akkurat ;D

MARI

17.08.2009 kl.22:45

Æ høre på roligmusikk hver gang æ bade æ:D

Fay Natalie

18.08.2009 kl.00:08

Anniken: Nei, hør der :D Bra det er flere ;D heheMarimus: Jaa, det e gått :D Finnes itj mer avslappanjes enj det;)

Skriv en ny kommentar

hits