PLANER I LANGE BANER

Da har jeg endelig fått nett hjemme! H-E-R-L-I-G! Noen ting begynner da å falle på plass! Haha!

Det er fredagskveld, gullgutten ligger på sofaen å sover. Thomas ordner lasagne og jeg sitter her ved pc`n ved mitt faste hjørne og koser meg med internett. Jeg har ikke noe liv, ja.. jeg innrømmer det.
Rart at fra mandag av så begynner jeg mitt andre friår. Merkelig å tenke på at for et år siden såg jeg frem til et friår. Greit, det har jo vært gått, men å ha enda et misliker jeg sterkt. Jeg vil også begynne på skolen nå på mandag. Men, jeg kan jo trøste meg med at jeg har denne gullgutten hjemme sammen med meg hver dag dette året da.
imgp5560

 Kan hende jeg bestemmer meg 100% for hva jeg vil bli dette året da. For jeg har egentlig ikke blitt noe klokere på dette tenkeåret. Selv om jeg egentlig vil bli Hud og Spaterapeut, så koster det en del penger, å da må man være helt sikker før man kaster seg ut i det. Så et år til er vel egentlig bare et bonus om man ser slik på det.

Hva skal dere gjøre i år? :)
faynatalie

3 kommentarer

Lisa

14.08.2009 kl.23:43

Nydelige gutten :-)Æ ska studer my brains off. Å gru/gle mæ :-)

Tonje

15.08.2009 kl.00:48

Kjekt me et friår te vettu ;DNesh, ka ska æ... No framover ska æ vel varra atme dæ og nest-ynglingsgutten min! ;D hihi.

Fay Natalie

15.08.2009 kl.14:49

Lisa: Ja-haha :D Offa, det hørtes no ille ut:p hihmå behelj hjernen din ja, Lisa.. Du kan jo resiker å bli skjedd på som hjerneløs;p hihii! Æ å vil studer:D gle mæ t æ ska det å :DTonje: Jada, bli bra det ;) Jag og du, Truls ;€JAAA, indeeed ;D

Skriv en ny kommentar

hits