FOR SINE TANKER BLIR INGEN STRAFFET

Jeg har ofte tenkt på hvordan man klarer å forandre seg så mye over kort tid. Å da mener jeg seg selv som person.
Det er så mange jeg kjenner og vet om som totaltforandrer seg på kortere tid enn det tar å koke opp en pakke med nudler. Okey, det var saklig.
imgp2997
En ting, hvor jeg føler meg sårt truffet er festlivet. Hvor mange år har ikke jeg vært ute på festlivet nå? Og kanskje den mest drita personen på hver eneste fest om jeg skal si det rett ut. Plutselig blir jeg gravid, og bare etter noen måneder er hele livet mitt snudd opp ned. Jeg blir kvalm bare noen nevner at de skal ut. Jeg blir kvalm av å gå forbi vinmonopolet, jeg blir kvalm av å se festplakater og at folk på en MANDAG allerede begynner å snakke om hvor mye de gleder seg til helg igjen. Altså, det er jo helt greit. Jeg har jo vært slik selv. Men, nå blir jeg nesten oppgidd. Jeg tenker som så at "har virkelig ikke de personene noe i livet som er viktigere enn festing?" og jeg tar meg selv i nakkeskinnet og sier til meg selv at "sånn var også jeg".. Men, hva gjør at jeg er så totalt forandret på så kort tid?

Sjalusi vil nok mange si. At jeg ikke lenger kan. Men, det er ikke det heller. Jeg har vært på fester selv om jeg har vært gravid, og jeg har bare sittet der, sett meg irundt, himlet med øynene og skjemtes på manges vegne.
Nå skal jeg ikke si at jeg ikke savner å feste, men jeg tror nok jeg kommer til å feste på en helt annen måte etter graviditeten. Jeg kommer ikke til å dra ut hver helg lenger, langt ifra. Jeg kommer heller ikke til å sitte hjemme for å drikke bare for å drikke, fordi det er lørdag
Nei, jeg gleder meg til å ordne meg, finne frem vinen, kose meg sammen med gode venninner, og kanskje ta turen til byen hvor vi kjøper oss gode drinker (som faktisk ikke smaker crap, bare for at man skal ha det sterkeste) og det å bare nyyte kvelden for så våkne dagen derpå å huske det man har gjort. Herlig er ikke det?! Er det dette som kalles det å bli voksen? Ikke vet jeg, men jeg tror jeg har vokst en del etter jeg ble gravid. Haha. Ja, både innvendig og utvendig.
Kanskje er det lik så greit. Men, det føles rart..

Hva tror du? Går det virkelig ant å forandre seg på den måten så raskt?!
faynatalie

5 kommentarer

Ingrid

17.07.2009 kl.21:23

HELT ENIG!Ja, det går ant. Æ jor det æå! Å det e æ SÅ GLAD FOR!

May Kristin

17.07.2009 kl.23:34

D betyr at du ha blitt voksen d Fay:p Hehe, e sånn æ å.. Fer sjelden ut længer, men har d no arti når æ en gang i blandt e ut. E lei tå mongo fæsting å enda mer mongo bakrus. Å æ hate virkeli drikkepress.. Så d så!!

raanjdi

17.07.2009 kl.23:54

ting forandre sæ nok.. til det bedre heldigvis:)ati ut no å.. å lik arti,meeeeen på en helt ainja måte... føle litt mer anvar no ein før.. sånn e i allefall æ.. sjøl om æ egentli ikke tenke nå spes på det når æ e ut,så e det litt anderledes læll.. kalles væl å bli voksen ja kanskje.. å ansvarsfull:p

elisabethjuul

18.07.2009 kl.14:41

Føle akkurat det samme her Fay ;-)

Sandra

07.08.2009 kl.17:14

Jeg må si at jeg føler akkurat det samme. Jeg synes det nesten er litt tragisk når folk på min egen alderMÅ ut HVER helg for å drikke. Jeg er glad jeg har noe viktigere i livet mitt å bruke tid og energi på. Man forandrer fort syn pålivet og hva som virkelig betyr noe når man har fått barn.

Skriv en ny kommentar

hits